Her gjør de bruddryktene til skamme

Antonio Banderas og Melanie Griffith virket lykkeligere enn noensinne, da de dro på fest med datteren.

<strong>STOLTE FORELDRE:</strong> Melanie Griffith og Antonio Banderas storkoste seg sammen med datteren Stella på veldedighetsfest i den spanske byen Marbella i helgen. Foto: All Over Press
STOLTE FORELDRE: Melanie Griffith og Antonio Banderas storkoste seg sammen med datteren Stella på veldedighetsfest i den spanske byen Marbella i helgen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Flere medier har de siste månedene spekulert i at ekteskapet mellom «Zorro»-skuespilleren Antonio Banderas (51) og Melanie Griffith (54) - kjent fra blant annet filmen «Working Girl» - har vært i ferd med å gå oppløsning.

Grunnen til spekulasjonene er blant annet at Griffith - som i mange år har slitt med sitt rusmisbruk - i juli ble  sett på handletur uten gifteringen på fingeren.

Banderas - som har vært gift med Griffith siden 1996 - har blant annet blitt filmet mens han kysset en ung jente på nattklubb og flørtet heftig med en kvinnelig kollega under filmfestivalen i Cannes.

Men i helgen var det ingenting som tydet på noen krise i ekteskapet, da ekteparet tok med sin 16 år gamle datter Stella på en veldedighetsgalla i den spanske byen Marbella.

Banderas og Griffith smilte og flørtet på den røde løperen og poserte stolt sammen med sin tenåringsdatter.

- De er virkelig lykkelige sammen, sa en kilde nær paret til bladet People i juli.

I tillegg til Stella, har Griffith to barn fra sine to tidligere ekteskap, med henholdsvis «Miami Vice»-skuespilleren Don Johnson (62) og hennes medspiller fra TV-filmen «She's in the army now», Steven Bauer (56).
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Utro Antonio tatt på fersken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer