Beyoncé:

Her gjør Beyoncé den klassiske selfie-tabben

Også superstjerner kan bomme litt når mobilkameraet dras fram.

- SMIL: Den søte videoen av superstjerna Beyoncé Knowles og hennes venninne går verden rundt. Video: @mallyroncal / Instagram, NTB Scanpix. Redigering: Ørjan Ryland Vis mer
Publisert

De aller fleste av oss har nok vært der, men selv stjerner som har en enorm presseoppmerksomhet, millionvis av følgere i sosiale medier og posering for fotografene som en nærmest hverdagslig syssel, kan tydeligvis begå noen av de klassiske tabbene foran mobilkameraet.

Det viser nemlig nå selveste popdronninga Beyoncé (36).

I en video på Instagram publisert av venninnen, makeupartisten Mally Roncal (46), klargjør popstjerna seg for en selfie, før hun rask innser at det hele ikke skal fotograferes, men filmes.

Den søte videoen går nå sin seiersgang på både sosiale- og tradisjonelle medier, deriblant CNN.

Måtte fjerne bilder

I videoen poserer hun sammen med venninnen som spør inn i kameraet;

- Hvem er den vakreste kvinnen på denne jord, hvorpå Beyoncé bryter ut;

- Å, vent litt, er dette en video? Og her som står her og lager fiskeansikter og greier!

Saken fortsetter nedenfor.

All sjarm til side, det er nok likevel all grunn til å tro at publiseringen av videoen på Instagram er godkjent av popstjerna selv. Beyoncé har nemlig ikke kjent for å la hvilke bilder som sirkulerer av henne på nett være opp til tilfeldighetene.

Popstjernas rykte kommer etter hennes opptreden under Superbowl i 2013, et arrangement som er en av de største tv-begivenhetene i USA.

Under dette showet ga hun i kjent stil alt på scenen, noe som også var tydelig på bildene fra showet. Arrangementet og 36-åringens opptredenen ble naturlig nok mye omtalt i mediene, hvor sangstjerna reagerte på flere av bildene, ifølge blant andre Huffington Post.

Saken fortsetter nedenfor.

SUPERBOWL: Den var denne opptredenen under Superbowl som skal ha startet Beyoncés krav om fotorestriksjoner under sine konserter. Foto: AFP
SUPERBOWL: Den var denne opptredenen under Superbowl som skal ha startet Beyoncés krav om fotorestriksjoner under sine konserter. Foto: AFP Vis mer

Nettstedet Buzzfeed skal ha fått tilbakemeldinger av Beyoncés stab på deres sak «De sterkeste øyeblikkene fra Beyoncés halvtimes show», med en forespørsel om å fjerne bildene de mente var «uflatterende» av stjerna.

Fotorestriksjoner

I april «headlinet» gigantfestivalen Coachella, som er en svært så kjendistung begivenhet i USA.

Coachella-konserten ble omtalt som «ikonisk» av NME, mens Rolling Stone, skrev at det var en festivalbegivenhet på høyde med Woodstock.

Tross den forrykende omtalen, også i ettertid av denne konserten skal stjernas stab, ifølge flere internasjonale medier, ha henvendt seg til en rekke medier med forespørsel om bare å benytte offisielle bilder tatt av hennes egne fotografer.

En lignende regel ble for øvrig også satt av rapperen Eminem da han besøkte Oslo tidligere i sommer. Superstjerna ville for enhver pris ikke bli avbildet av andre enn sine egne fotografer, og fotorestriksjonene førte blant annet til kaos for naboene under konserten.

Saken fortsetter under videoen.

HYLLET: Etter denne opptredenen på musikkfestivalen Coachella i California, har Beyoncé «druknet» i positivt omtale. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer

Gjennomførte bilder

Beyoncé gjør også sjelden intervjuer, så når hun har noe på hjertet, gjør hun det gjerne fra scenen eller gjennom et bilde på Instagram. Når Beyoncé først deler et bilde på sosiale medier, er det også sjeldent at noe her er overlatt til tilfeldighetene.

Da kjendisparet i 2017 avslørte at Beyoncé var gravid igjen, var det gjennom et svært gjennomført bilde på Instagram iført et slør og omringet av en enorm blomsterdekorasjon.

– Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkeønskinger. – The Carters, skrev paret den gangen.

Bildet fikk over 11 millioner likerklikk, noe som ifølge Billboard er rekordhøyt og satte dermed ny instagramrekord.

Da paret delte det første bildet av sine en måned gamle tvillinger, Sir Carter og Rumi (1), var også dette utført i samme stil.

LES OGSÅ: Pekes ut som «Becky with the good hair»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer