Her gjør Beckham sønnen flau for åpent kamera

Firebarnsfaren «fotobombet» Brooklyn på sosiale medier.

INSTAVIDEO: Alt gikk ikke som planlagt da Brooklyn Beckham skulle markere at han hadde fått 1 million følgere på Instagram. Plutselig dukket nemlig pappa Beckham opp i bakgrunnen og fortalte at han til sammenligning har 52 millioner følgere på sin offisielle Facebook-profil... Foto: Skjermdump Instagram
INSTAVIDEO: Alt gikk ikke som planlagt da Brooklyn Beckham skulle markere at han hadde fått 1 million følgere på Instagram. Plutselig dukket nemlig pappa Beckham opp i bakgrunnen og fortalte at han til sammenligning har 52 millioner følgere på sin offisielle Facebook-profil... Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: Brooklyn Beckham (16) har de siste månedene vært svært aktiv på den sosiale bildedelingstjenesten Instagram, og har delt bilder fra blant annet private tilsteldninger, festivaler og jobb med sine følgere.

Følgerskaren har vokst seg stadig større, og for hvert runde tall han har bikket over har han takket fansen med ulike bildemarkeringer.

På sin mor Victoria Beckhams 41-årsdag fredag denne uken rundet Brooklyn 1 million følgere, og dette markerte han med en liten takkevideo - men lite visste 16-åringen at hans berømte far David Beckham skulle «fotobombe» videosnutten:

- Det er mammas bursdag i dag, forklarer Brooklyn, mens man i bakgrunnen hører at David Beckham sier: «Brooklyn, jeg drar nå!».

Se videoen her (ekstern lenke).

16-åringen fortsetter med å fortelle at han akkurat har passert 1 million følgere, og det er da hans flotte far smetter inn i bakgrunnen og sier til kamera:

- Jeg har 52!

Og Brooklyn blir tydelig flau av pappas bemerkning. Han har nemlig over 50 millioner følgere på sin Facebook-profil.

Delte kjærlighetsbilde med fansen

Både David, Brooklyn og Victoria er ivrige brukere av sosiale medier, og deler stort og smått fra deres hektiske kjendishverdag - og de tre passet på å dele glimt fra firebarnsmorens 41-årsdag med fansen.

Av barna fikk Victoria Beckham en «Oscar-statuett» med påskriften «Årets beste mamma»:

 Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

David Beckham på sin side gratulerte kona med et romantisk bilde av ekteparet fra tidlig i forholdet:

Happy birthday wifey

Posted by David Beckham on Friday, April 17, 2015

LES OGSÅ: The Beckhams dro på dobbeltdate med Eva Longoria