Her gjentar hun nakenscenen

Denise Richards gjenskaper den berømte scenen fra "Wild Things".

BERØMT SCENE: Nakenscenen med Neve Campbell var uhyre populær på slutten av 90-tallet. Nå gjenskaper Denise Richards den til sitt reality-show. Foto: All Over Press
BERØMT SCENE: Nakenscenen med Neve Campbell var uhyre populær på slutten av 90-tallet. Nå gjenskaper Denise Richards den til sitt reality-show. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: "Alle" husker den berømte basseng-scenen fra 1998-filmen "Wild Things", der Denise Richards (38) og Neve Campbell koste seg i vannet, og i tillegg hadde trekantsex med Matt Dillon.

Det har gått elleve år, men det er liten tvil om at Richards ønsker å bevare sin status som sexbombe. Nå gjenskaper hun scenen i sitt realityshow "It's Complicated".

I tillegg lot hun seg for kort tid siden fotografere toppløs på en strand i California. Etter tre brystoperasjoner er det klart at "fordelene" skal få vises fram.

I den gjenskapte nakenscenen var riktignok Campbell byttet ut med en annen mørkhåret skjønnhet, som fikk lov til å kose litt med 38-åringen.

Skuespillerstjernen har tidligere vært gift med Charlie Sheen, og har to barn. Nå er hun derimot singel, og ble nylig kåret til Hollywoods 5. mest sexy alenemor.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Hun er Hollywoods mest sexy alenemor