GJENFORENT MED PAPPA: Lindsay Lohan har i mange år hatt et turbulent forhold til sin pappa Michael. Nå ser de ut til å ha forsonet seg med hverandre Foto: Stella
GJENFORENT MED PAPPA: Lindsay Lohan har i mange år hatt et turbulent forhold til sin pappa Michael. Nå ser de ut til å ha forsonet seg med hverandre Foto: StellaVis mer

Her gjenforenes hun med faren

Lindsay Lohan har ikke blitt sett med sin pappa på tre år - før nå.

SEHER.NO: Filmstjernen har hatt en tøff uke etter at huset hennes i Los Angeles ble utsatt for innbrudd.

Men nå har Lindsay (23) fått en positiv nyhet å glede seg over. Etter en tre år lang isfront, har hun nå blitt gjenforent med sin far Michael Lohan (48).

Michael - som tre ganger har sittet i fengsel for aksjesvindel, brudd på prøveløslatelse og brudd på et forbud om å kontakte sine mindreårige barn, har i lang tid vært frosset ut av Lindsays mor Dina (47) etter en meget bitter skilsmisse i 2007.

Men Lindsay nekter å gi opp kontakten med pappaen sin, og etter at Michael besøkte henne på rehab-klinikken Cirque Lodge Treatment Center i Utah for ett år siden, har de to snakket sammen med hverandre flere ganger.

Onsdagens utflukt til en gullsmedkjeden Roseark i Los Angeles, er imidlertid første gangen Lindsay er blitt fotografert sammen med sin far på tre år.

Duoen gikk lenge og så på smykker, før Michael kjøpte en ring til Lindsay, som ifølge bildet Stella skal være verdt over 70 000 kroner!

Det er neppe siste gang filmstjernen ber med pappa på handletur...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Her bryter de seg inn hos Lindsay