KLEMMER MOREN: Eminems nye sang er en hyllest og en unnskyldning til moren, Debbie Mathers, som han tidligere har gått verbalt til angrep på i flere sanger. Foto: YouTube
KLEMMER MOREN: Eminems nye sang er en hyllest og en unnskyldning til moren, Debbie Mathers, som han tidligere har gått verbalt til angrep på i flere sanger. Foto: YouTubeVis mer

Her gjenforenes han med moren

Eminem kalte moren en «egoistisk bitch» og sa barnebarnet ikke engang ville komme i begravelsen hennes. Nå ber han sin utskjelte mor om unnskyldning.

SEOGHØR.NO: Forholdet mellom rapperen Eminem og moren, Debbie Mathers, har vært anstrengt helt siden Eminem var barn.

I flere sanger har han gått verbalt til angrep på moren, spesielt i låtene «My Name Is» og «Cleanin' Out My Closet».

Men i stjernens nye sang, «Headlights», ber Eminem om unnskyldning til moren, etter alle de tunge årene.

I videoen rapper Eminem blant annet om at han grøsser hver gang han hører «Cleanin' Out My Closet» på radio, og at han ikke fremfører sangen live lenger.

«Hailie (Eminems datter, red. anm.) er blitt så stor nå, du skulle sett henne, hun er vakker! Men du kommer aldri til å se henne - Hun kommer ikke en gang til å komme i begravelsen din», rapper stjernen i «Cleanin' Out My Closet», og fortsetter:

«Din egoistiske bitch. Jeg håper du kommer til å brenne i helvete for all denne dritten. Husker du da Ronnie døde og du sa du ønsket det var meg? Vel, vet du hva? Jeg er død. Så død for deg som jeg kan være.»

«Mot slutten av den nye videoen får vi se at de to gjenforenes, og at Eminem klemmer moren sin», skriver nettstedet JustJared.com.

Eminem får hjelp av Nate Ruess, vokalist i rockebandet Fun. til å synge refrenget til sangen, og det er Spike Lee som har regissert videoen.

Superstjernen har selv vært ordknapp når det gjelder sangen, men da han gjestet BBC1s Zane Lowe, sa han følgende:

- Det er et kapittel i livet mitt som har plaget meg, så det var viktig for meg å få det ut av systemet.

«Tusen takk Spike Lee for at du regisserte videoen for meg. Gratulerer med morsdagen», skrev Eminem på Twitter etter at videoen hadde blitt publisert.

- Dette er nok kanskje det mest rørende Eminem noen gang har spilt inn, kom det fra anmelder Colin McGuire.

«Headlights» er hentet fra stjernens siste album, «The Marshall Mathers LP2».

LES OGSÅ: - Jeg er glad jeg overlevde