GJENFORENT: David Hasselhoff har et nært forhold til sine to døtre. Her er han på julegaveshopping med datteren Hayley etter at han ble sluppet ut fra psykiatrisk sykehus tidligere denne måneden. Foto: All Over Press
GJENFORENT: David Hasselhoff har et nært forhold til sine to døtre. Her er han på julegaveshopping med datteren Hayley etter at han ble sluppet ut fra psykiatrisk sykehus tidligere denne måneden. Foto: All Over PressVis mer

Her gjenforenes han med datteren

David Hasselhoffs datter kan endelig smile etter at hun måtte ringe nødnummeret 911. Hør lydklippet!

 Hør nødsamtalen til Hayley Hasselhoff nederst i artikkelen!


SEHER.NO: Den tidligere "Baywatch"-stjernen David Hasselhoff (56) har i mange år slitt med sitt alkoholforbruk, og 27. november ble han lagt inn på psykiatrisk avdeling ved kjendissykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles etter en ny fyllekule.

Nå avslører frigitte opptak av telefonsamtalen mellom Hasselhoffs datter Hayley (17) og ambulansefolkene dramatikken som oppstod da TV-stjernen plutselig fikk et anfall.

- Plutselig kollapset faren min, sier Hayley med skjelvende stemme, før hun tar til tårene.

Mens personene i den andre enden av røret prøver å roe henne ned, snakker hun med sin berømte pappa, som sitter ved siden av henne.

- Han sitter rolig og ser ok ut nå, sier Hayley mens hun ventet på at ambulansefolkene skulle komme.

Litt senere gir Hayley røret til en ukjent mann - som hun beskriver som en venn av familien. Han sier til ambulansefolkene at situasjonen er "veldig, veldig ille".


Ifølge nettstedet Radaronline.com hadde Hasselhoff drukket store mengder alkohol før innleggelsen.

Også for to år siden skal skuespillerens mindreårige datter ha blitt sjokkert vitne til en av Davids fylleskandaler, som hun filmet i et forsøk på å få ham til å forandre seg.

I oktober ble "Baywatch"-stjernen også beskyldt for å ha slått til en lege etter en fylle-rangel i London.


Nå håper Hasselhoffs familie, venner og fans at oppholdet på den samme psykiatriske avdelingen som i fjor behandlet popstjernen Britney Spears, skal få ham til å innse sine alvorlige problemer.

Og skal vi dømme etter de mange klemmene David Hasselhoff og Hayley i forrige uke utvekslet mens de handlet julegaver i Beverly Hills, ser det nå ut til at både hun og hennes søster Taylor Ann (19) kan håpe på en skandalefri jul med pappa...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: Han minnet om en full boms