Her gjemmer hun seg i kjærestens bil i timesvis

Tiger Woods nye kjæreste gjorde alt for å ikke bli sett av hans svenske ekskone. Se video!

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken sto Tiger Woods (37) frem og fortalte at han hadde innledet et romatisk forhold til skistjernen Lindsey Vonn (28).

Lindsay er den første jenta han har omtalt som kjæreste etter at ekteskapet til den svenske modellen Elin Nordegren (33) tok slutt i 2009. Bruddet fikk enorm oppmerksomhet da det ble kjent at golfstjernen hadde levd et dobbeltliv og hatt en rekke elskerinner bak ryggen på Nordegren.

Lindsey Vonn er kanskje komfortabel med alle utroskapsskandalene, men hun ønsker ikke å møte Tigers ekskone.

Skistjernen skal ha ventet i baksetet av Woods sin svarte Mercedes i over en time for å unngå Nordegren på datteren Samathas softballkamp på mandag. I videoen øverst i saken kan man se at Woods er borte og snakker med sin nye flamme underveis. 

Vonn er også nyskilt. Hun giftet seg ifølge New York Times, med sin første seriøse kjæreste og levde et relativt tilbaketrukket liv. For 16 måneder siden søkte hun om skilsmisse. Nå er derimot den stille tilværelsen over. Tiger og Lindsey har bedt pressen om å respektere deres privatliv, men de skaper allerede overskrifter verden rundt. 

Woods avslørte nyheten på sin Facebookside. 
 
- Denne sesongen har vært flott og jeg er fornøyd med seier i Torrey og Doral. Noe annet hyggelig som skjedde utenfor golfbanen var å møte Lindsey Vonn. Lindsey og jeg har vært venner en god stund, men de siste månedene har vi kommet nær hverandre og nå dater vi, skriver Tiger på sin Facebookside og ber pressen om å respektere deres privatliv. 

 
- Vi takker for støtten og for at dere respekterer vårt privatliv. Vi vil fortsette forholdet vår, privat, som et vanlig par og fortsette å konkurrere som idrettsutøvere.
 
Det har den siste tiden sirkulert rykter om at Tiger ville vinne Elin tilbake, men han har altså funnet en annen blondine. Elin dater nå en 20 år eldre milliardær. 

LES OGSÅ:   - Han er sikkert utro mot henne allerede