IMPONERTE: Idina Menzel imponerte da hun sang USAs nasjonalsang før nattens Super Bowl-finale i amerikansk fotball. Foto: All Over Press
IMPONERTE: Idina Menzel imponerte da hun sang USAs nasjonalsang før nattens Super Bowl-finale i amerikansk fotball. Foto: All Over PressVis mer

Her gir hun millioner av seere gåsehud

«Let It Go»-stjernen Idina Menzels fremføring av USAs nasjonalsang under Super Bowl går verden rundt. Se video!

SEOGHØR.NO: Idina Menzel har fått millioner av barn og foreldre verden rundt til synge på låten «Let It Go» fra animasjonsfilmen «Frost».

I fjor ble hun også belønnet med en Oscar for filmsangen.

Natt til mandag viste hun at suksessen ikke var et blaff, da hun fikk det ærefulle oppdraget å synge USAs nasjonalsang før finalen i amerikansk fotall.

Og Idina imponerte «Super Bowl»-publikummet i Phoenix, og millioner av TV-seere, så kraftig , at mange hyller henne på internett i dag.

Menzel sang en a cappella-versjon av nasjonalsangen.

- Hun rocket Super Bowl. Prestasjonen hennes er så imponerende at vi bare vil høre den om og om igjen, skriver kjendisbloggeren Perez Hilton i en kommentar.

Samtidig som Menzel sang, fløy flere jagerfly over stadion i Phoenix, Arizona.

Også John Legend sang før finalen begynte. Han fremførte «America the beautiful».

LES OGSÅ: - Jeg er så stolt av denne mannen

 

 

 

 

 

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.