Her gir hun millioner av seere gåsehud

«Let It Go»-stjernen Idina Menzels fremføring av USAs nasjonalsang under Super Bowl går verden rundt. Se video!

IMPONERTE: Idina Menzel imponerte da hun sang USAs nasjonalsang før nattens Super Bowl-finale i amerikansk fotball. Foto: All Over Press
IMPONERTE: Idina Menzel imponerte da hun sang USAs nasjonalsang før nattens Super Bowl-finale i amerikansk fotball. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Idina Menzel har fått millioner av barn og foreldre verden rundt til synge på låten «Let It Go» fra animasjonsfilmen «Frost».

I fjor ble hun også belønnet med en Oscar for filmsangen.

Natt til mandag viste hun at suksessen ikke var et blaff, da hun fikk det ærefulle oppdraget å synge USAs nasjonalsang før finalen i amerikansk fotall.

Og Idina imponerte «Super Bowl»-publikummet i Phoenix, og millioner av TV-seere, så kraftig , at mange hyller henne på internett i dag.

Menzel sang en a cappella-versjon av nasjonalsangen.

- Hun rocket Super Bowl. Prestasjonen hennes er så imponerende at vi bare vil høre den om og om igjen, skriver kjendisbloggeren Perez Hilton i en kommentar.

Samtidig som Menzel sang, fløy flere jagerfly over stadion i Phoenix, Arizona.

Også John Legend sang før finalen begynte. Han fremførte «America the beautiful».

LES OGSÅ: - Jeg er så stolt av denne mannen

 

 

 

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer