Her gir de hverandre sitt «ja»

Holly Valance og forloveden giftet seg i en overdådig seremoni i Los Angeles lørdag.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Alle gode ting er tre!

Samme dag som både Anne Hathaway (29) og Kings of Leon-bassist Jared Followill (25) giftet seg, ble også skuespiller Holly Valance (29) og eiendomsutvikler Nick Candy smidd i hymens lenker.

Bryllupet fant sted i Los Angeles lørdag 29. september, og paret fløy inn gjester fra både Hollys hjemland Australia og Storbritannia, melder ContactMusic.

Seremonien fant sted på en privat eiendom i California, og «X Factor»-dommer Simon Cowell var blant gjestene. De inviterte ble fraktet til den idylliske eiendommen i minibusser med sotede vinduer.

Valance, som også er modell og sanger, var iført en marengsaktig brudekjole med korsettliv og hun bar en mørkerød brudebukett. Den britiske milliardæren Candy var kledd i smoking for anledingen.

SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

Lørdagens vielse var en del av en tredagers feiring som begynte med et middagsselskap i Beverly Hills fredag, fulgt av en grillfest i dag søndag.

Også parets forlovelse var av det ekstravagante slaget. Holly Valance og Nick Candy forlovet seg nemlig på stranden på Maldivene rett før jul i fjor.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Elvis Presleys datter blir sauebonde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer