Her gikk det galt for «Two and a Half Men»-stjernen

John Cryer falt stygt under triatlon.

BESKYTTELSE: John Cryer fortalte skuelystne at han var glad for at han hadde på seg hjelm under det stygge fallet. Foto: All Over Press
BESKYTTELSE: John Cryer fortalte skuelystne at han var glad for at han hadde på seg hjelm under det stygge fallet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag formiddag var «Two and a Half Men»-stjernen John Cryer (47) med som deltaker under Malibu Triathlon i California.

Men under sykkeletappen gikk det galt, og TV-stjernen veltet over ende og fikk dype kutt på både armer og bein.

Hans kone Lisa Joyner (45) og datter Daisy (3) var selvfølgelig blant publikum, og løp skrekkslagne til for å trøste Cryer.

Men som den tøffingen han er tok han det hele med fatning. Sårene ble renset av ambulansepersonell på stedet, og 47-åringens sår ble tullet inn med bandasje.

Etterpå koste Cryer seg så godt han kunne med familien og de andre deltakerne, til tross for sårskadene.

Sykkelveltet satte neppe noen støkk i Cryer, for ifølge nettstedet RadarOnline blir den populære TV-stjernen igjen å se ved neste års Malibu Triathlon.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Miley Cyrus har takket ja til «Two and a Half Men»  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer