Her gikk det fullstendig galt

Romvesen-sminke, øyeskygge i panna og pandaøyne. Noen stjerner tabbet seg skikkelig ut under MET-gallaen.

Se stjernene ankomme Met-gallaen i videoen over!

SEOGHØR.NO: Hvert år går det prestisjefylte moteballet Costume Institute Gala av stabelen på Metropolitan Museum of Art i New York. Kun de hotteste Hollywood-stjernene får plass på gjestelista.

Dessverre er det noen som går litt for langt i kampen om fotografenes oppmerksomhet på den røde løperen. Temaet for årets fest var punk, og de fleste kom i sorte antrekk lørdag kveld. Men temaet er ingen unnskyldning for å gå fullstendig amok med sminken.

Noen av stjernene tabbet seg skikkelig ut i forsøket på å være rocka. 

«Mad Men»-skuespilleren January Jones (35) er regnet som en av Hollywoods vakreste kvinner. Men det var det ingen som kunne ane under krigsmalingen hun hadde i ansiktet. Med blekede øyebryn og kraftig sort øresminke lignet hun et mest av alt et romvesen.

«Once Upon a Time»-skuespilleren Ginnifer Goodwin (35) hadde heller ingen god kveld. Sotede øyne er en klassiker, men den mørke skjønnheten hadde så tungt sminkede øyne at hun minnet om en pandabjørn. Selv øyebrynene var dekket av sort øyeskygge!

«Super 8»-stjernen Elle Fanning er bare 15 år, allerede har hun 13 års erfaring fra filmbransjen. Dermed skulle man tro hun viste knallfarget øyeskygge i panna ikke er en god idé. Likevel stilte hun med rød og blå skygge fullstendig på avveie.

Disse tre damene bør nok vurdere å bytte sminkør før neste store kjendisfest...

LES OGSÅ: Tiger Woods viste fram sin nye kjæreste på MET-gallaen


«Mad Men»-stjernen January Jones er egentlig en vakker dame. Men på MET-gallaen (t.h.) så hun alt annet enn pen ut med blekede øyenbryn og merkelig eyeliner. Foto: All Over Press
PÅFUGL: Unge og fremadstormende Elle Fanning velger vanligvis nøytral sminke, som er passende for en 15-åring. Hun prøvde noen nytt under MET-gallaen (t.h.), men dessverre ble det fullstendig bom. Foto: All Over Press
«Once Upon a Time»-skuespilleren Ginnifer Goodwin velger vanligvis en 60-tallslook på sminken. Mandag kveld gikk det fullstendig galt da hun sminket både øyebryn og øynene med kullsvart øyenskygge. Foto: All Over Press