LYKKELIG PAR: Andreas Nørstrud giftet seg med 18 år gamle Maren Andrea Hansen i Telemark i fjor. Nå venter de to barn. Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og Hør
LYKKELIG PAR: Andreas Nørstrud giftet seg med 18 år gamle Maren Andrea Hansen i Telemark i fjor. Nå venter de to barn. Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og HørVis mer

Her giftet «Farmen»-Andreas seg

- Endelig er vi gift, sier Andreas Nørstrud. Søndag sa han ja til 18 år gamle Maren.

HER GIFTET DE SEG: Farmen-Andreas fikk sin brud på Zoar Bedehus i Lisleherad på Notodden.  Foto: Se og Hør
HER GIFTET DE SEG: Farmen-Andreas fikk sin brud på Zoar Bedehus i Lisleherad på Notodden. Foto: Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Som Se og Hør tidligere har avslørt, forlovet den omstridte kristen-konservative "Farmen"-stjernen Andreas Nørstrud (29) seg med Maren Andrea Hansen (18) 20.august i år. Søndag ga de hverandre sitt ja - på Zoar Bedehus i Lisleherad i Notodden.

- Det var en veldig koselig vielse. Endelig er vi gift, sier en lykkelig Andreas til Se og Hør. 

Vielsen ble utført av den samme personen som døpte ham, men vigsleren har ikke vigselsrett i følge norsk lov. Derfor er de ikke rettmessig gift ennå i følge det offentlige Norge.


 – Han som viet oss har ikke vigselsrett, men jeg ser på meg selv som rettmessig gift nå. Norske myndigheter har en egen definisjon på ekteskap, mens jeg har min bibelske definisjon - og det er at det blir avgitt løfter i vitners nærvær. Jeg ble viet av samme mannen som døpte meg, forteller Andreas til VG.

– En mann skal være en god og rettferdig leder. Og der er vi helt på bølgelengde. Hun er kvinne, jeg er mann – og det er uten tvil jeg som er sjefen i forholdet, sa Andreas til Se og Hør i forbindelse med forlovelsen.