Her gifter de seg

Nå er det bekreftet: TomKat-bryllupet vil skje i Odescalchi-slottet.

FULL FEST: Tom Cruise sparer ikke på skillingen når han skal gifte seg på dette slottet lørdag, men slottet får han låne gratis. Foto: Stella Pictures
FULL FEST: Tom Cruise sparer ikke på skillingen når han skal gifte seg på dette slottet lørdag, men slottet får han låne gratis. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kongelige omgivelser!


SE BILDENE: Slik ser bryllupslokalene ut!


SEHER.NO: Det var ordføreren i den lille byen Bracciano - der slottet ligger- som bekreftet det mange medier har spådd på forhånd.


Ifølge People er ordføreren Patrizia Riccioni så glad for å ha Cruise (44) og Holmes (27) i byen at hun lar dem bruke slottet fra 1700-tallet gratis. De to Hollywood-stjernene har til og med blitt æresborgere av byen!


LES OGSÅ: Kjendisene flokker til Roma!


- De har brakt så mye til denne byen og vi er takknemlige for at de har valgt denne byen for en så viktig seremoni, sier hun.


Lørdagens bryllup blir en av årets mest stjernespekkete kvelder, og flere medier mener Cruise har brukt over 70 millioner kroner på å få det som han vil.


Ikke rart de lokale kjøpmennene er fornøyd...


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer