UPS: Denne seansen skulle aldri blitt offentlig. Det ble den... Foto: Youtube
UPS: Denne seansen skulle aldri blitt offentlig. Det ble den... Foto: YoutubeVis mer

Her går TV 2-ankeret rett i baret

Davys prat om sex før sendingen ble plutselig tilgjengelig for hele verden.SEHER.NO: Skandalen er et faktum for TV 2s sportsanker Davy Wathne. Mens kamera går før fotballsendingen, sitter nemlig Wathne og fotballekspert Frode Olsen og snakker om sex med gifte damer, bergenske studiner og at de blir forfulgt av kvinner og dørvakter.

Det de derimot ikke visste er at hele seansen skulle bli lagt ut på Youtube...

Den svært uheldige samtalen har ligget ute på internett i over én måned. Og sannsynligvis er det en TV 2-ansatt som står bak. Opptaket ble gjort før et  «Før avspark»-program, der Wathne og Olsen blir sminket og gjort klar til sending, skriver Bergensavisen.

I videoen får man høre hvilken dame Wathne mener å ha "smeiset" over. Samtidig utroper han Bergen til Norges kvinnehovedstad.

- Dette synes jeg ikke noe om, sier TV 2-ankeret til Bergensavisen, før han hevder at hele samtalen er en spøk fra ende til annen.

– Det er en svulstig fjasesamtale, full av pompøst svada. Det er et revynummer, og har ikke rot i virkeligheten i det hele tatt. Alle som kjenner meg vil skjønne at vi bare sitter og forteller skrøner.

Etter at saken ble tema i norske medier torsdag, ble videoen fjernet fra YouTube.

Nå ønsker Davy å ta opp kampen med den eller de personene som står bak.

– Hvis det nå skapes inntrykk av at alt som sies i TV 2-huset står i fare for å bli offentliggjort, har vi et alvorlig problem. Jeg tåler at sånt som dette skjer, og Frode Olsen må dessverre også tåle det.

Og:

– Mine private samtaler er for meg private samtaler, og jeg har alltid betraktet det som skjer før sending som privat. Jeg kan ikke skjønne at det er mulig for noen å oppfatte det annerledes, sier Davy Wathne til avisen.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Ari langer ut mot navne-kritiker