POPULÆR: Triana Iglesias har i år gjort suksess som programleder i "Paradise Hotel". Her poserer hun for Seher.no under innspillingen i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
POPULÆR: Triana Iglesias har i år gjort suksess som programleder i "Paradise Hotel". Her poserer hun for Seher.no under innspillingen i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Her går Triana til sengs med Tone

- Det ble som et venninnetreff...

SEHER.NO: Tone Damli Aaberge (21) sørget for rekordsalg av bladet MANN da hun i 2007 poserte på forsiden av herrebladet.

Nå er den populære Sogndalsjenta igjen med i en sexy fotoshoot - og denne gangen er hun ikke alene.

I anledning den kommende utgaven av livsstilsmagasinet Massiv (ekstern lenke) poserer Tone lettkledd i en seng - sammen med "Paradise Hotel"-programleder Triana Iglesias (27) og den kommende "X Factor"-programlederen Charlotte Thorstvedt (23).

- Det er første gangen jeg jobber sammen med de to på den måten, men både Charlotte og Tone er fantastiske jenter. Det var kjempegøy og super stemning, ler Triana til Seher.no.

Ifølge Triana tok det ikke lang tid før stemningen mellom de tre kjente skjønnhetene ble så så god at de glemte at de var på jobb.

- Det ble mer som et venninnetreff eller "slumber party". Vi pratet om alt mulig rart, sier Triana uten å gå i nærmere detaljer.

Massiv-redaktør Magnus Rønningen (29) legger ikke skjul på at han er stolt over å ha tre av Norges heteste unge kvinner i samme seng.

- De er vel summen av de fleste norske menns våte drømmer, og antageligvis en del jenter også, sier Rønningen spøkefult til Seher.no. 

Han kontaktet Triana, Tone og Charlotte i midten av april etter å ha kommet på den originale ideen.

Deretter samlet fotograf Tove Sivertsen dem i en seng på Royal Christiania Hotel i Oslo.

Resultatet kan man se over 22 sider i magasinet som er på gaten 18.mai.

- Alle digget ideen. Charlotte og Triana kjente jeg fra før, mens Tone var et nytt bekjentskap, sier han til Seher.no.

- Jentene fant umiddelbart tonen, og det var mye skratting og generelt ekstremt god stemning. Til og med Erik Thorstvedt var innom shooten en snartur og forsikret seg om at alt gikk rolig for seg, haha.


Se video fra foto-shooten med Tone, Triana og Charlotte her:Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Triana: - Dritredd før "Paradise Hotel"