Her går Spears til angrep

Se sjokkvideoen!

Her går Spears til angrep
Publisert
Sist oppdatert

SE VIDEO: Britney går til angrep!


SEHER.NO: Britney Spears frykter at myndighetene skal ta fra henne sønnene Sean Preston og Jayden James for godt, etter at hun plutselig eksploderte i raseri  i forrige uke.


En paparazzifotograf fikk føle betydningen av uttrykket "Hit me baby one more time" etter at nybarberte Britney hadde blitt nektet å besøke barna av eks-mannen Kevin Federline.

Se sjokkvideoen eksklusivt på Se og Hør TV!


Med høye banneord klasket den tidligere pop-prinsessen løs på fotografen, som fikk kraftige merker.

Etter scener som dette er det kanskje ikke rart at Britney - som flere ganger har blitt kritisert for sitt barnestell - frykter å få barnevernet på døra....

Onsdag sjekket Britney Spears (25) inn på rehab for tredje gang på en uke.

Popstjernens manager Larry Rudolph har bekreftet at Spears nå befinner seg på "Promises Malibu Alcohol and Drug Rehab Treatment Facility" i Malibu, California, i følge FOXNews.com.

Kevin Federline (28) hadde torsdag innkalt til et rettsmøte vedrørende omsorgsretten til sønnene. Dette er nå blitt utsatt, forteller Federlines advokat til Fox News.

Britney og den fraseparerte ektemannen ble onsdag kveld enige om at Federline skal ta vare på Sean Preston (17 mnd) og Jayden James (5 mnd) mens hun tilbringer tiden på rehabiliteringssenteret. Det vil forhåpentligvis ta mellom 30 og 45 dager.

Faren til Britney, Jamie Spears (54), fortalte i et intervju med TV-kanalen at hans datter er "en syk liten jente".

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer