HOMO-FLØRT: Den homofile deltakeren Patrick Smith går hardt til verks under sin flørt med reality-kollegaen Rasmus Dall i danske «Paradise Hotel». Foto: dansk TV3
HOMO-FLØRT: Den homofile deltakeren Patrick Smith går hardt til verks under sin flørt med reality-kollegaen Rasmus Dall i danske «Paradise Hotel». Foto: dansk TV3Vis mer

Her går Paradise-gutta til sengs sammen

De danske deltakerne sprenger nye grenser.

SEHER.NO:  Til tross for at årets norske sesong av realityserien «Paradise Hotel» - som endte med seier til Carl Eliassen (22) og Tine Helene Valle (23) - inneholdt flere hete scener mellom deltagerne - er danskene kjent for å dra alt litt lenger i sin versjon.

I årets sesong - som for tiden sendes på norsk TV3 - blir blant annet to av de mannlige deltakerne vist mens de flørter med hverandre i en av sengene.

Den homofile deltakeren Patrick Smith blir filmet mens han smører tannpasta utover kroppen til den heterofile realitykollegaen Rasmus Dall, før han drar av ham underbuksene og skjuler seg under dyna.

Til den danske avisen Ekstra Bladet hevder Patrick at de to ikke hadde sex, men at det hele var et stunt fordi de kjedet seg.

Men han legger ikke skjul på at han gjerne ville ha gått videre med Rasmus.

- Han er akkurat min type. Litt trent, men ikke for mye. Men han er mørkhåret, og jeg liker best lyshårete gutter. Det kan man imidlertid gjøre noe med, sier han til avisa.

De norske Paradise-jentene Noor Kamil og Therese Adsen Aanonli ble i fjor filmet mens de hadde sex på skandalehotellet, mens guttene hittil har holdt seg det motsatte kjønn.

Øyvind Skovli i TV3 ser imidlertid ikke bort fra at dette kan endre seg, dersom det blir en ny norsk «Paradise Hotel»-sesong.

- Det er vel liten tvil om at de danske deltagerne er mer frilynte enn nordmennene, derfor blir det ofte mer fokus på sex i deres versjoner. Men jeg ser ikke bort fra at dette kan skje også i Norge. Vi diskriminerer ingen i forhold til seksualitet når vi velger ut deltakere, sier han til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Paradise-jente fikk sex som belønning