Her går Kidman (45) til sengs med Efron (24)

- Det var alt jeg hadde drømt om. Se video!

2012-08-02.   NicKidman aan and Zac Efron in The Paperboy trailer.   Supplied by: Planet Photos Code: 4066   DISTR.LLA PLA PICTURES Foto: Stella Pictures
2012-08-02. NicKidman aan and Zac Efron in The Paperboy trailer. Supplied by: Planet Photos Code: 4066 DISTR.LLA PLA PICTURES Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at det ble kjent at Hollywood-stjernene Nicole Kidman (45) og Zac Efron (24) skulle ha en sex-scene sammen i den kommende filmen «Paperboy» har fansen ventet spent på å se hvordan resultatet ble.

Og skal man dømme etter traileren som nå er ute, ligger det an til het stemning på lerretet. Der sprader den 21 år eldre Nicole over Zac, iført svart undertøy.

Etter innspillingen erklærte Zac at han åpenhjertig er forelsket i Nicole

- Det var alt jeg hadde drømt om. Hun var en fantastisk person. Jeg måtte klype meg i armen hver dag, spesielt etter sex-scenen. Det var det beste som har hendt meg, fortalte Efron til Bang! Showbiz tidligere i år.

Filmen handler om en reporter som returnerer til sin hjemby i Florida, for å etterforske en sak rundt en uskyldig dømt som sitter på dødcelle.

I traileren er det også en scene der Nicole og Zac danser sammen utendørs, iført bare undertøyet i regnet.

Men det er ikke bare regnet som gjør Efron våt i filmen.. Det er nemlig en scene i filmen hvor Nicole tisser på ansiktet til den yngre kollegaen sin. Og Nicole bekreftet tidligere i sommer at det ikke ble brukt kunstig urin.

- Ja, jeg gjorde scenen. Det var det regissøren ville. Den stod i manus og er ganske sær. Jeg mener, jeg er veldig glad i Zac. Han er en flot fyr og jeg må si at jeg er glad det var ham. Jeg føler meg trygg på ham, og forhåpentligvis føler han det samme med meg. Herregud, jeg kan ikke tro at dette er over hele Twitter nå, sa Kidman til Deadline.
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Oops, her går det helt galt for Nicole  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer