Her går Jan Thomas til angrep på Anne-Kat

Anne-Kat får gjennomgå i Jan Thomas' nye show.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Feiden mellom Anne-Kat Hærland og Jan Thomas Mørch Husby kapret mange overskrifter i 2009. Komidronningen er kjent for sin giftige tunge og både kjendisstylisten og flere av hans nære venner, blant dem modellen Vendela Kirsebom, fikk gjennomgå.

Jan Thomas slo tilbake og mente at «hun spyr ut gift» og «hun er råtten på innsiden», men det tok ikke lang tid før de skværet opp og fikk en vennlig tone. 

Men i Husbys siste show, som hadde førpremiere på The Thief i Oslo tirsdag kveld, kommer Jan Thomas med nok et sleivspark mot den rappkjefta blondinen. 

I sitt nye foredrag beskriver nemlig Jan Thomas det han kaller naturlig norsk skjønnhet, samtidig dukker det opp et mindre heldig bilde av Anne-Kat, der ansiktet hennes nærmest er ugjenkjennelig. 

- De norske kvinnene, som er så opptatt av naturlig skjønnhet strålte foran meg..nei faen,,,sier Jan Thomas da bildet av Anne-Kat dukker opp. 

Jan Thomas benekter at han nå starter en ny krangel med programlederen.

- Det var gjort i «good spirit». Anne-Kat og jeg har ordnet opp for lenge, lenge siden. Selv om ikke vi er bestevenner så snakker vi sammen og respekterer hverandre. Det var en fin til å få lov, ikke nødvendigvis å ta igjen, men det passet så veldig godt inn i det tema, sier han til Seoghør.no. 

Han tar opp igjen tråden om nettopp plastisk kirurgi, som var et av temaene da Hærland gikk til angrep.  

- Hvis vi ser tilbake på da hun brukte meg til i sitt eget show, så er det litt av det samme. Det er kjent at vi diskuterte dette. Jeg føler ikke at man kan kritisere når man bor i glasshus, men det var gjort med glimt i øye. Jeg digger Anne Kat og synes hun ser fabelaktig ut, men det var riktig platform for å ha det litt gøy. 

Se og Hørs motepoliti vil nå gi hele Norge en smak av glamour med sin turné «Jan Thomas Live – Usminket» som skal besøke ni byer rundt om i landet. Stylisten vil selvsagt hjelpe folk med klestips og stylingråd og dele historier fra sin fantastiske karriere. 

Hit kommer Jan Thomas 
4. september Quality Spa & Resort Son 
5. september Quality Spa & Resort Strømstad 
6. september Quality Hotel & Resort Sarpsborg 
11. september Quality Hotel & Resort Hafjell 
12. september Quality Hotel & Resort Fagernes 
13. september Quality Spa & Resort Holmsbu 
18. september Quality Hotel & Resort Kristiansand 
19. september Quality Hotel & Resort Skjærgården, Langesund 
21. september Quality Spa & Resort Norefjell 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer