TOK FYR: Michael Jacksons hår tok full fyr under innspillingen av en reklamefilm for Pepsi i 1984. Nå vises de dramatiske bildene for første gang. Foto: All Over Press
TOK FYR: Michael Jacksons hår tok full fyr under innspillingen av en reklamefilm for Pepsi i 1984. Nå vises de dramatiske bildene for første gang. Foto: All Over PressVis mer

Her går Jackos hår opp i flammer

De dramatiske bildene har aldri før blitt vist. Se video!

SEHER.NO: 27. januar 1984 spilte nå avdøde Michael Jackson inn en reklamefilm for Pepsi i Los Angeles' "Shrine Auditorium". Det han derimot ikke visste før han takket ja, var det hele skulle gå fryktelig galt.

Onsdag kunne US Magazine bringe klippet der man får de hvordan det hele gikk til den skjebnesvangre dagen i 1984.

Det pyrotekniske eksploderer som planlagt etter at Michael stiger ned trappene og begynner å opptre sammen med sine brødre. Men på den sjette tagningen går alt galt.

Videoen kan du se her (Ekstern lenke).

Det som skjedde var at fyrverkeriet gikk av for tidlig, og etterlot Jackos hode i flammer. På videoen kan man også tydelig at den avdøde superstjernen i starten ikke merker at håret hans har tatt fyr - derfor danser han videre som om ingenting har skjedd.

Men plutselig går det hele opp for ham...

Etter ulykken ble Michael Jackson aldri den samme.

- For å dempe smertene fra de andre- og tredjegradsforbrenningene han hadde fått på hodet og kroppen, fikk poplegenden tilgang til flere typer medisiner - som igjen sparket igang avhengigheten til smertestillende medisiner og plastiske operasjoner, sier flere kilder til US Magazine, nettstedet som onsdag kunne bringe den skremmende videosnutten.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Er dette et gjenferd?