I FAMILIEN: Det er lett å se hvor Eva Amurri har fått sitt vakre ytre fra. Foto: YouTube
I FAMILIEN: Det er lett å se hvor Eva Amurri har fått sitt vakre ytre fra. Foto: YouTubeVis mer

Her går hun i mammas fotspor

Den berømte skuespillerens datter strippet i kjent TV-show.

SEHER.NO: De fleste mødre ville ha reagert sterkt på at deres datter startet sin karriere med å spille en ung universitetsstudent, som blir stripper. Men Susan Sarandon (62) kan neppe klage over hennes datter Eva Amurri (24) sine hete scener i den siste sesongen av serien Californication.

For det var akkurat slik Sarandon selv startet sin egen karriere for over 20 år siden.

I filmen "The Hunger" fra 1983 kledde nemlig Sarandon av seg i en lesbisk scene med Catherine Deneuve, og hun har siden den gang aldri holdt igjen, i sine filmer.

Nå har Eva, i en alder av 24 fulgt i sin berømte mors fotspor, for å fremheve sin egen skuespillerkarriere.

Eva, som er ett produkt av Sarandons korte romanse med den italienske regissøren Franco Amurri i begynnelsen av 80-tallet, har en liten gjesterolle i hit serien med David Duchovny. Her spiller hun Jackie, en stripper i den tredje sesongen av den kjente serien. Og det ser virkelig ut som om hun har fanget oppmerksomheten til motspiller Duchovny.

24-åringen starter med å danse og kle av seg for sin universitetsprofessor, noe som ender i hete scener hjemme hos ham.

De hete scenene er definitivt like kontroversielle som Sarandons egne, men om hun vil få den samme suksessen som sin mor, gjenstår å se.

Susan Sarandon har vært å se i flere roller siden hun først startet sin karriere i filmen "Joe" fra 1970. Blandt disse er "Thelma and Louise" som ble hennes store gjennombrudd. Og "Dead man walking" fra 1995 som hun også vant en Oscar for.

Hun giftet seg med Tom Robbins etter å ha møtt han på settet til Bull Durham i 1988. Og det var hans film, Bob Roberts som ble den første filmen til Eva. Etter dette har det kun vært gjesteroller på merittlisten hennes.

Men etter rollen i Californication er det godt mulig at hun får mer til felles med sin kjente mor.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Slapp ut fra sex-rehab