SINT x 2: Katie Price gikk i Britney Spears fotspor denne uka. Men mens Britney gikk løs på en bil med sin paraply, valgte Katie paparazzi-fotografene... Foto: All Over Press
SINT x 2: Katie Price gikk i Britney Spears fotspor denne uka. Men mens Britney gikk løs på en bil med sin paraply, valgte Katie paparazzi-fotografene... Foto: All Over PressVis mer

Her går hun amok - som Britney!

Glamourmodellen gikk til beinhardt angrep på paparazzifotografene.

SEHER.NO: Siden bruddet med mannen Peter André har Katie Price (31) - bedre kjent som Jordan - blitt enda mer populær blant paparazziene i England enn hva hun var før. Onsdag fikk glamourmodellen nok, bokstavelig talt.

Med en rød paraply i hånden gikk hun nemlig til angrep mot fotografene som ventet på henne i den engelske byen Brighton. Hun benyttet sjansen til å kalle dem "perverse" og skrek til dem at "de burde skaffe seg en ordentlig jobb og dra til helvete".

I 2007 fikk Britney Spears et lignende utbrudd da hun ikke fikk treffe sine barn hos eksen Kevin Federline. Den gangen slo superstjernen løs mot en bil - også det med en paraply.

Én av fotografene som var på stedet der Jordan gikk amok mot fotografene, beskriver det hele på følgende måte til The Sun.

- Hun er vanligvis så kontrollert at det faktisk var merkelig å se henne oppføre seg slik. Normalt har hun kontroll på det meste, men nå hadde hun åpenbart hatt en dårlig dag. Hun var komplett gal, og mistet alt av kontroll.

Jordans talsperson forsvarer glamourmodellen, og sier at hun vanligvis forstår sin rolle og samarbeider bra med media.

- Men i går sa hun at de var veldig påtrengende og gikk over streken, sier talspersonen til den engelske avisen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.LES OGSÅ: - Jeg er ingen tøs