Her går Hollywoodparet amok

Restaurantbesøket ble ingen hyggelig affære for Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones.

TYDELIG FORBANNA: Michael Douglas fikk nok av denne fotografen på vei ut av restauranten. Foto: Pa Photos
TYDELIG FORBANNA: Michael Douglas fikk nok av denne fotografen på vei ut av restauranten. Foto: Pa Photos Vis mer
SEHER.NO: Etter et halvt års kreftkamp, kom i januar den gledelige nyheten om at filmstjernen Michael Douglas' (66) kreftsvulst er borte, og at han nå kan se frem til langt lysere tider.

Det er ikke mer enn et par måneder siden «Wall street»-stjernen var svært svekket av sykdommen og raste ned 15 kilo. Men nå kan det virke som om 66-åringen har fått kreftene tilbake.

Da Douglas skulle ut og spise med kona, Catherine Zeta-Jones torsdag, ble de nemlig møtt av en hel hær av fotografer utenfor restauranten i London, noe paret syntes svært lite om.

Både Douglas og kona tok saken i egne hender og brukte makt for å fjerne et par av de mest irriterende fotografene fra stedet.

Hollywoodparet var ute og feiret at Zeta-Jones nettopp var blitt tildelt tittelen «Commander of the Order of the British Empire» av prins Charles på Buckingham Palace, men besøket på Gordon Ramsays i London så ikke ut som det ble så hyggelig som forventet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ser du hvem dette er?


VISTE SITT VREDE: Michael Duglas og Catherine Zeta-Jones ble ikke fornøyd da de så at en hær av fotografer hadde møtt opp utenfor restauranten. Foto: All Over Press
TAR TAK: Tett fulgt av ektemannen Michael Douglas, griper Catherine Zeta-Jones fast i den første fotografen. Foto: All Over Press
KASTER UT FOTOGRAF: Catherine Zeta-Jones tar seg av denne fotografen på egenhånd. Foto: All Over Press
LANGET UT: Catherine Zeta-Jones viser at hun har kraft i nevene. Foto: All Over Press
KASTER UT FOTOGRAF: Catherine Zeta-Jones tar seg av denne fotografen på egenhånd. Foto: All Over Press
HVIS BLIKK KUNNE DREPE...: Det er ikke mye skuespill over denne reaksjone fra Catherine Zeta-Jones. Foto: All Over Press
RASENDE: Catherine Zeta-Jones likte dårlig fotografene da hun og ektemannen skulle inn på Gordon Ramsays restaurant på Claridges Hotel i London. Foto: All Over Press
SÅ RØDT: Michael Douglas gikk også til angrep på en fotograf. Foto: All Over Press
TYDELIG FORBANNA: Michael Douglas fikk nok av denne fotografen på vei ut av restauranten. Foto: Pa Photos