UPS: Joaquin Phoenix hip hop-debut endte smertefullt da han falt ned fra scenen. Foto: All Over Press
UPS: Joaquin Phoenix hip hop-debut endte smertefullt da han falt ned fra scenen. Foto: All Over PressVis mer

Her går han rett på trynet

Det ble en dramatisk hip hop-debut for den Oscar-nominerte skuespilleren. Se video!

SEHER.NO: Fra Oscar-nominert skuespillerstjerne til snublende hip hop-artist. Joaquin Phoenixs (34) nye karriere ble svært smertefull.

Se video av fallet nederst i saken!

Joaquin Phoenix er skuespilleren som var nominert til en Oscar i oktober 2008, men som senere "meldte seg ut" fra filmbransjen.

- Dette er en min siste opptreden som skuespillere. Jeg skal ikke spille i filmer lenger, sa Phoenix den gang. 

Nå er det altså musikk som gjelder for 34-åringen. Og med en real kaskade av ansiktshår og solbriller, steg Phoenix opp på scenen på nattklubben Navos i Las Vegas fredag kveld for å vise seg fram for sitt nye publikum. Men akkurat det endte ikke helt etter planen.

"Walk The Line"-stjernen bød ufrivillig på et ekstranummer mot slutten av sin hip hop-debut foran det entusiastiske publikummet. Men etter å ha hoppet opp og ned på scenen i en god stund, mistet han plutselig fotfestet - og raste ned fra scenen og inn i publikumsmengden.

Det er foreløpig ikke kjent om Phoenix' ble skadet i sammenstøtet med sine fans. Det som i hvert fall er sikkert er at hans nye musikk-karriere blir filmet i forbindelse med en dokumentar som er under opprulling. Og kamerafolkene var på plass også under fredagens forestilling...

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Phoenix innlagt på sykehus


Under ser du hvordan det så ut da Joaquin Phoenix gikk rett på trynet under sin hip hop-debut: