Her går han på en gravesmell

Trond Fausa Aurvåg mistet kontrollen foran TVNorge-kameraene.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Trond Fausa Aurvåg (41) er en av flere kjente norske skuespillere som spiller i TVNorges nye komiserie «Neste sommer».

HOVEDROLLE: Trond Fausa Aurvåg spiller en av hovedrollene i den nye TVNorge-serien «Neste sommer». Her er han med sin samboer Lena Kristin Ellingsen. Foto: NTB scanpix
HOVEDROLLE: Trond Fausa Aurvåg spiller en av hovedrollene i den nye TVNorge-serien «Neste sommer». Her er han med sin samboer Lena Kristin Ellingsen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Og Seoghør.no kan avsløre at det allerede i første episode går hardt utover rekvisittene når Trond Fausa Aurvågs rollefigur Per Ivar prøver seg som gravemaskinsjåfør.

Idet han skal rygge, sveiper han borti et stativ med kajakker - med katastrofale resultater.

Serien handler om Eva ( Janne Formoe) og Per Ivar (Fausa Aurvåg) som skal ta over familiehytta etter Evas foreldre.

Det viser seg derimot raskt at den første sommeren i egen hytte blir mer hektisk enn forventet, når foreldre og svigerforeldre dukker opp i tide og utide og forstyrrer idyllen.

Trond Fausa Aurvåg tror mange vil kjenne seg igjen i forviklingene .

- De fleste kan kjenne seg igjen i forestillingen om den perfekte familie-sommeren, hvor ferien ender opp med å røske opp i alle underliggende småkonflikter i familien.

«Neste sommer» sendes på TVNorge søndager kl. 21.30.

LES OGSÅ: - Jeg er blitt endel mer sentimental.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer