SPEIDER ETTER TALENTER: - I år vil jeg selv lete etter «Frøken Norge»-kandidater, sier Daniel Hamnes til Seher.no. Her er han sammen med Louise Angelica Markussen (19), som allerede er klar for årets konkurranse. Foto: Anders Myhren / Seher.no
SPEIDER ETTER TALENTER: - I år vil jeg selv lete etter «Frøken Norge»-kandidater, sier Daniel Hamnes til Seher.no. Her er han sammen med Louise Angelica Markussen (19), som allerede er klar for årets konkurranse. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

Her går han inn i damegarderoben

- I år vil jeg selv lete etter Frøken Norge-modeller overalt, sier Daniel Hamnes. Se video!

Publisert
Se Daniel Hamnes overraske «Frøken Norge»-kandidatene i garderoben i videoen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Etter at han måtte forlate TV3s realityserie «Paradise Hotel», har Daniel Hamnes (22) gått tilbake til jobben med å ta over «Frøken Norge»-konkurransen etter sin far, misse-generalen Geir Hamnes.

- En av grunnene til at jeg ble med i «Paradise Hotel» var jo for å få en pangstart på karrieren. Jeg vil også bruke erfaringen til å legge inn noen nye tvister, men det er foreløpig hemmelig, sier Daniel til Seher.no under lanseringen av årets konkurranse på Quality Resort & Spa Holmsbu.

Daniel hevder han vil bruke årets arrangement som en læringsprossess før Geir Hamnes' store  25-års jubileum for «Frøken Norge» neste år.

Missekonkurransen - som kårer Norges representanter til både «Miss World» og “Miss Universe» - mistet hundrevis av påmeldinger som følge av en datakrasj i mars, men Daniel Hamnes sier han ikke er redd for at det skal bli for få vakre jenter å velge blant for årets jury.

Han avslører at han i år personlig vil opptre som talentspeider, tillegg til å oppfordre jenter til å sende inn søknad via «Frøken Norge»s nettsider (ekstern lenke).

- Plutselig står jeg utenfor døren din, for å spørre om du har lyst til å være med. Min oppgave blir å finne jentene, men jeg har ikke noe å si når det gjelder hvem som skal vinne, sier han og smiler.


Daniel har under og etter Paradise-oppholdet fått mye oppmerksomhet for at han tok til tårene på TV, og kjærlighetsryktene rundt ham og kollegaen Karoline Berget (21), men han er ikke redd for at reality-stempelet skal bli en belastning.

- Ettersom jeg ikke hadde sex på TV, eller gjorde noen dumme ting på hotellet, tror jeg det skal gå fint for meg å ha fullt fokus på «Frøken Norge» framover, sier han til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!


LES OGSÅ: - Karoline bremset de single damene[obj:media:8533]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer