SINT: Rapperen Pitbull lot ikke pengekastingen gå upåaktet hen, og angrep like gjerne publikummeren på scenen. Foto: Skjermdump fra Youtube
SINT: Rapperen Pitbull lot ikke pengekastingen gå upåaktet hen, og angrep like gjerne publikummeren på scenen. Foto: Skjermdump fra YoutubeVis mer

Her går han amok på scenen

Skrekkslagne publikummere så rapperen slå ned én av dem.

Se video av rapperen Pitbulls angrep på en tilskuer nederst i saken!

SEHER.NO: Det er ikke mye som skal til for å få publikum til å sperre øynene opp. I hvert fall ikke hvis du kaller deg for Pitbull (28), er rapper - og trenger enda litt flere overskrifter.

Under en konsert i Aspen i Colorado 30. april gjorde den kjente rapperen nettopp det. Men om det var bare et PR-stunt, eller om det var snakk om ekte aggresjon - det vites foreløpig ikke.

Det som i hvert fall er sikkert er at en fan brukte tiden sin på å kaste penger rundt i publikumsmassene. Pitbull, som egentlig heter Armando Christian Rafael Pérez, så dermed sitt snitt til å få mannen opp på scenen, og strakk dermed ut en rekkende hånd.

Problemet var bare at mannen syntes det var en god idé å fortsette pengeregnet - denne gangen mot Pitbull selv. Det skulle han aldri gjort...

Det tok nemlig ikke lang tid før den 28 år gamle rapperen bestemte seg for å ta affære. Med en knallhard "rett høyre" sendte han publikummeren rett i scenegulvet - og da han først lå der ble angrepet avsluttet med et spark i Beckham-klassen, skriver TMZ.

Ifølge nettstedet ble fan'en geleidet ut av lokalet etter sammenstøtet. Like etterpå slapp han derimot inn igjen, etter å ha overbevist sikkerhetsvaktene om at han ikke mente noe vondt med kastingen. Politiet ble ikke engang tilkalt.

Men det beste av alt: Pitbull misset ikke på et eneste beat i sangen mens angrepet pågikk...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Kobles til Tupac-attentat

Se video av rapperen Pitbulls angrep på en tilskuer her (Cirka 0.50 sek. inn i klippet):

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.