FALT I BAKKEN: Produsenten kom løpende, da Kristen Stewart falt stygt på settet til filmen "The Runaways". Foto: Stella Pictures
FALT I BAKKEN: Produsenten kom løpende, da Kristen Stewart falt stygt på settet til filmen "The Runaways". Foto: Stella PicturesVis mer

Her går filmstjernen i bakken

Skjønnhetens ulykke skapte kaos på settet.

Se video av Kristens fall nederst i artikkelen!
SEHER.NO: To uker etter at skuespilleren Robert Pattinson (23) ble påkjørt da han rømte fra fansen, har hans "Twilight"-kollega Kristen Stewart (19) også fått et ublidt møte med asfalten.

Stewart - som 20. november er aktuell på norske kinoer med oppfølgeren til den populære "Twilight"-filmen - spilte inn scener til en ny film kalt "The Runaways", da ulykken skjedde.

Kristen spiller hovedrollen i filmen, som handler om rockekvinnen Joan Jett.

Sporty Kristen - som ikke ville ha noen stand-in i den heseblesende scenen - snublet plutselig og slo seg kraftig på fortauet.

Ulykken skapte i noen minutter kaos på filmsettet, mens sjokkerte filmfolk kom løpende til for å sjekke om filmstjernen var skadet.

Til produsentenes lettelse var imidlertid både fjeset og kroppen til Kristen intakt, og etter å ha slappet av i skyggen med en røyk, var hun klar til å prøve seg på scenen på nytt.

Men neste gang vurderer hun kanskje å bruke en stuntkvinne når hun skal løpe nedover gaten...

Se flere bilder fra Kristens uheldige dag på jobben på Topp.no (ekstern lenke) 


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Pattinson angrepet av jentefans