GIKK BANANAS: - Jeg skulle bare sørge for at ingen fikk bruke sagen mer. Det var en fortvilelse, en aggresjon, som kom over meg, sier Geir Kvammen til Seher.no. Foto: TV 2
GIKK BANANAS: - Jeg skulle bare sørge for at ingen fikk bruke sagen mer. Det var en fortvilelse, en aggresjon, som kom over meg, sier Geir Kvammen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer

Her går Farmen-Geir amok

- Forbannelsen kom over meg da jeg skjønte at det var over, sier den hjemsendte «Farmen»-deltageren.

SEHER.NO:  Nok en deltager er ute av TV 2-programmet «Farmen». Tidligere denne uka ble det klart at storbonden Simon Fjeld Mengaaen (21) valgte Tore William Arvesen (44) som førstekjempe til tvekampen. Lørdag skulle den kraftfulle Fredrikstad-mannen velge sin motstander.

Valget falt til slutt på Geir Kvammen (36), som igjen valgte saging i duellen. Den kampen ble rått parti.

Til Seher.no innrømmer også Geir at han burde valgt en annen gren.

- Ja, jeg burde valgt slegge. Det saggreiene kan brenne i helvete. Jeg var overtent, og skulle liksom være verdensmester i saging. Det slo feil. Jeg brukte alt for mye krefter og for lite teknikk, sier en arg Kvammen, som altså var den som røk ut av lørdagens episode.

36-åringen viste tydelig sin misnøye da slaget var tapt. Umiddelbart etterpå gikk han nemlig helt amok foran de andre deltagerne, og hamret løs på treverket med sagen han nettopp hadde brukt som redskap. «Farmen»-deltageren ga seg ikke før sagen var totalt ubrukelig.

- Hva skjedde, Geir?

- Forbannelsen kom over meg da jeg skljønte at det var over. Jeg skulle bare sørge for at ingen fikk bruke sagen mer. Det var en fortvilelse, en aggresjon, som kom over meg, forteller han.

Ifølge «Farmen»-deltageren var det ingen av de andre som ble skremt av måten han oppførte seg på.

- Nei, mange forsto måten jeg reagerte på, det var ingen som reagerte negativt på utbruddet. De skjønte godt at det skjedde, sier den lørdagens tapende tvekamp-duellant til Seher.no.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Farmen» gjorde henne syltynn