Her går drømmen i oppfyllelse

Rosie Huntington-Whiteley får endelig vise frem noe helt eget å ha innerst.

sSMART SKJØNNHET: Den britiske toppmodellen Rosie Huntington-Whiteley lanserte denne uken sin første egendesignede undertøyskolleksjon, for butikkjeden Mars & Spencer. Hun forteller at det å designe både er en gammel drøm og en langsiktig forretning Foto: Stella  Pictures
sSMART SKJØNNHET: Den britiske toppmodellen Rosie Huntington-Whiteley lanserte denne uken sin første egendesignede undertøyskolleksjon, for butikkjeden Mars & Spencer. Hun forteller at det å designe både er en gammel drøm og en langsiktig forretning Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra den romantiske undertøyskolleksjonen nederst i saken!


SEOGHØR.NO: Den britiske modellen Rosie Huntington-Whiteley (25) har både posert og catwalk-spankulert for verdenskjente designere og Hollywood-debutert i «Transformers 3».

Men det er først nå en av hennes største drømmer virkelig blir oppfylt. Denne uken ble nemlig hennes første egendesignede undertøyskolleksjon, Rosie for Autograph, lansert hos butikkjeden Marks & Spencer.

- Jeg har alltid ønsket å studere motedesign, sier hun i et intervju med britiske Vouge.

25-åringen har jobbet med både Burberry og Victoria's Secret, men er klar over at man ikke kan leve av modellyrket for alltid. Dermed er den ferske kolleksjonen både en drøm som oppfylles og en fornuftig forretningsidé.

- Jeg ville sørge for at jeg hadde en form for sikkerhet som ikke kun handlet om utseendet mitt. Jeg ville bruke hodet mitt, utforske hjernen på ulike måter og prøve nye ting, forklarer hun
.

Huntington-Whiteley sier at hun først og fremst anser seg selv som forretningskvinne, ikke som designer, modell eller skuespiller. Og hun legger seriøsitet og integritet i arbeidet sitt.

- Jeg vil aldri sette navnet mitt på noe jeg ikke tror på eller ikke har jobbet masse med. Da jeg fikk muligheten til å designe en kolleksjon, var det veldig viktig for meg å bruke mye tid på designkontoret og faktisk designe, understreker hun overfor Vouge.

I bildekarusellen nedenfor kan du se flere bilder fra Rosie Huntington-Whiteleys første undertøyskolleksjon.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - For jævlig når sånt skjer  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer