Her går det nesten rundt for Knut Arild Hareide

Se hvordan det gikk da KrF-lederen tok imot den fartsfylte utfordringen fra Asgeir Borgemoen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: KrF-leder  Knut Arild Hareide (42) er opptatt av å være forsiktig med gasspedalen når han kjører bil privat.

Men da han ble utfordret til å sitte på med TV-profilen Asgeir Borgemoen (43) under en test av det nye bil-stuntshowet «BurnOut» hos underholdningsparken Tusenfryd, lot han seg ikke be to ganger.

Se video øverst i artikkelen!

Borgemoen skal lede det nye showet, som varer fra 1. juli til 2. august. Der vil ti forskjellige biler og to motorsykler vise frem blant annet vise frem presisjonskjøring, lukeparkering og rygging i høy fart.

LUFTIG SVEV: Det manglet ikke på halsbrekkende stunts da Knut Arild Hareide fikk sitte på med «Burnout»-sjåførene på Tusenfryd Foto: Morten Eik, Se og Hør
LUFTIG SVEV: Det manglet ikke på halsbrekkende stunts da Knut Arild Hareide fikk sitte på med «Burnout»-sjåførene på Tusenfryd Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

- Jeg har sagt til Asgeir at dersom dette går galt, må han ta valgkampen til KrF i september, sa Hareide med et smil før kjøringen startet.

Etterpå beskrev han det hele som en stor opplevelse.

- Asgeir er en knallsjåfør, men han har nok mer trening enn meg.

Samtidig oppfordret den nybakte tobarnsfaren feriebilistene til å tenke på trafikksikkerhet i sommer.

- Vi vet at juli er den mest farlige måneden på veiene i Norge. Dette er en mulighet til at vi må ta det med ro. Vi må tenke at ferien er ikke begynt når vi kommer frem, ferien er begynt når vi setter oss i bilen, sier han til Se og Hør.

LES OGSÅ: Hareide ble pappa for annen gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer