<strong>FESTET SAMMEN:</strong> Elizabeth Hurley og hennes nye kjæreste, Shane Warne, var begge til stede på festen i Cotswolds. Foto: All Over Press
FESTET SAMMEN: Elizabeth Hurley og hennes nye kjæreste, Shane Warne, var begge til stede på festen i Cotswolds. Foto: All Over Press Vis mer

Her går det nesten helt galt

Elizabeth Hurley farlig nær et svært pinlig øyeblikk.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Modell og skuespiller Elizabeth Hurley (46) er - etter adskillige år på catwalken - normalt sikkerheten selv på sine lange, flotte ben. Lørdag gikk det derimot galt da hun forsøkte seg på en trapp i høye hæler.

Superstjernen var på byfest i Cotswold-området i England, der hun ifølge danske Ekstrabladet skulle klippe snoren til en av festens begivenheter. Akkurat det gjorde hun med et smil. Men da hun noe senere, som den første, skulle gå ned trappen, begynte hun å vakle som bambi selv.

Tidligere denne måneden ble det kjent at skilsmissen mellom 46-åringen og hennes tidligere ektemann, Arun Nayar (46), endelig er et faktum. Før helgen skrev Daily Mail at Hurley kom sammen med sin nye kjæreste, den australske Cricket-stjernen Shane Warne (41), til en Elton John-tilstelning i hjemlandet.

Hurleys nye kjæreste var også til stede på byfesten i Cotswold.
 
Foran Warne - og masser av tilskuere - mistet altså Hurley balansen i trappen, som også bildene tydelig viser. Heldigvis gjenvant hun fotfestet i tide, slik at det ikke gikk helt galt.

Superstjernen skal for øvrig ha vært den eneste av de frammøtte som hadde møtt i høye hæler. Byens borgere hadde nemlig valgt flate og passende sko til anledningenn...

Resten av ettermiddagen holdt derimot Hurley et fast grep i Shane Warne. Dermed unngikk hun flere dramatiske og pinlige episoder.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Elizabeth Hurley skilt etter fire år  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer