Her går det nesten helt galt for Amal

På Cannes-debuten sin var kona til George Clooney nær ved å vise langt mer enn planlagt.

KJOLEGLIPP: Den lekre Atelier Versace-kjolen til Amal Clooney sørget nesten for at hun viste trusa under sin debut på Cannes-løperen torsdag kveld. Ektemannen George Clooney og hans «Money Monster»-motspillere Dominic West og Julia Roberts så ut til å ta kjoletrøbbelet med et smil.  Foto: NTB Scanpix
KJOLEGLIPP: Den lekre Atelier Versace-kjolen til Amal Clooney sørget nesten for at hun viste trusa under sin debut på Cannes-løperen torsdag kveld. Ektemannen George Clooney og hans «Money Monster»-motspillere Dominic West og Julia Roberts så ut til å ta kjoletrøbbelet med et smil. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Årets filmfestival i Cannes er allerede godt i gang, etter at superstjernene kastet glans over åpningsseremonien onsdag kveld.

Skuespiller Blake Lively (28) og designer Victoria Beckham (42) er blant dem som allerede har vekket oppsikt i sine Cannes-antrekk.

Torsdag kveld var kona til skuespiller George Clooney (55), den profilerte advokaten Amal Clooney (38), som skapte overskrifter på den røde løperen. Den langbeinte brunetten var et syn i en florlett, blekgul kjole fra Atelier Versace med draperinger og dramatisk slep.

Kast terning på Cannes-stjernene nederst i saken!

Selv om Amal så ut som en moderne gresk gudinne i kreasjonen, skapte designerkjolen tydeligvis problemer for henne. Kjolens høye splitt og lange slep førte til et par nestenulykker for den elegante 38-åringen.

Saken fortsetter under bildene.

KREVENDE KJOLE: Amal Clooney så ut som en drøm på «Money Monster»-premieren i Cannes 12. mai, men slet litt mer på den røde løperen enn Julia Roberts og ektemannen George. Filmstjernen sørget heldigvis for at kona kom seg opp trappene uten knall og fall.  Foto: NTB Scanpix
KREVENDE KJOLE: Amal Clooney så ut som en drøm på «Money Monster»-premieren i Cannes 12. mai, men slet litt mer på den røde løperen enn Julia Roberts og ektemannen George. Filmstjernen sørget heldigvis for at kona kom seg opp trappene uten knall og fall. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Viste trusa - nesten!

Da hun entret den røde løperen utenfor Palais des Festivals et des Congrès sammen med Clooney og «Money Monster»-kollegene hans, sørget den sydfranske brisen og kjolesplitten for at Amal blottet beina i all deres lengde.

Heldigvis var ikke Amal like uheldig som en av fjorårets festivalgjester. Den franske filmstjernen Sophie Marceau (49) var ikledd en omslagskjole med høy splitt på «Mad Max: Fury Road»-premieren, og på vei opp trappene stod hun for årets «truseglipp».

Se video fra Cannes-åpningen nedenfor:

Mens Amal Clooney kjempet med å få lagt kjolen i mer tekkelige folder, stod stjerner som Jodie Foster (53), Julia Roberts (48) og Dominic West (46) klare til å fotograferes. Foster har regissert thrillerdramaet, mens George Clooney og Julia Roberts spiller hovedrollene.

Saken fortsetter under bildene.

NESTEN KOMISK: Etter å ha tatt pusten fra alle da hun entret den røde løperen, endte designerkjolen til Amal Clooney opp med å skape mye hodebry. George Clooneys filmkollega Julia Roberts måtte trekke på smilebåndet, mens Jack O´Connell så mer oppgitt ut. Foto: NTB Scanpix
NESTEN KOMISK: Etter å ha tatt pusten fra alle da hun entret den røde løperen, endte designerkjolen til Amal Clooney opp med å skape mye hodebry. George Clooneys filmkollega Julia Roberts måtte trekke på smilebåndet, mens Jack O´Connell så mer oppgitt ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Roses for barfot-stunt

Roberts overrasket i en supersexy, drapert kjole fra Armani Privé som viste frem både figuren og kløften hennes.

Hun var iført høye platåsandaler da hun ankom «Money Monster»-premieren, men før Oscar-vinneren bega seg opp trappene til palasset tok hun av seg fottøyet!

Dette er første gang den etablerte Hollywood-stjernen gjester filmfestivalen i Cannes, ifølge Inquisitr, noe som kanskje er grunnen til at hun gav blaffen i festivalens «forknytte, strenge moteregler» - slik Vanity Fair beskriver dem.

Også magasinet TIME er begeistret for Julia Roberts' lille moteopprør på filmfestivalen:

- For ærlig talt, hvis man fikk valget, hvem hadde ikke foretrukket å bestige Cannes-trappetrinnene barbeint?

Saken fortsetter under bildene.

AVSLAPPET: Skuespiller Julia Roberts var et syn i sin sexy Armani Privé-kjole og høye platåsandaler da hun ankom «Money Monster»-premieren. Imidlertid valgte hun å droppe det krevende fottøyet på vei opp trappene! Foto: NTB Scanpix
AVSLAPPET: Skuespiller Julia Roberts var et syn i sin sexy Armani Privé-kjole og høye platåsandaler da hun ankom «Money Monster»-premieren. Imidlertid valgte hun å droppe det krevende fottøyet på vei opp trappene! Foto: NTB Scanpix Vis mer

Julia Roberts gliste bredt mens hun ubekymret besteg de teppekledde trappetrinnene, kanskje med de utallige falluhellene til Jennifer Lawrence (25) i bakhodet.

Amal Clooney så derimot ut til å slite med både kjolen og fottøyet. Heldigvis var hennes forelskede ektemann på pletten og hjalp henne galant opp trappene.

Hva synes du om Cannes-antrekkene til Julia Roberts og Amal Clooney? Kast terning på dem og flere av stjernene på filmfestivalen nedenfor!

[views:embed:node_embed:block:86678]

LES OGSÅ: Se de nye bildene av den lille prinsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer