Her går det nesten galt!

«Tik Tok»-sangerinnen slet med litt for dyp utringning på badedrakten...

OOPS!: Med singelen «Tik Tok» har Ke$ha blitt superstjerne på rekordtid. Med det følger paparazzier når man minst trenger dem. Foto: FameFlynet
OOPS!: Med singelen «Tik Tok» har Ke$ha blitt superstjerne på rekordtid. Med det følger paparazzier når man minst trenger dem. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske popstjernen Ke$ha har i høst og vinter toppet den offisielle hitlisten i alt 11 land, inkludert Norge, med debutsingelen «Tik Tok».

Denne uken tok 23-åringen seg en velfortjent dukkert i forbindelse med en promo-tur i Australia. Demed fikk hun erfare at med suksess følger paparazzier, og null tabbekvote.

Neste gang hun er ute og bader tar hun kanskje på seg en bikini eller badedrakt som holder det hun ønsker skjult bedre på plass enn den svært dypt utringede og upålitelige bekledningen hun bar da hun bega seg ut i vannet på Bondi-stranden utenfor Sydney tirsdag.

Den flotte sangerinnen berget seg imidlertid med et nødskrik og slipper å se bilder av seg selv toppløs i medier verden over.

Ke$ha - eller Kesha Sebert, som er hennes egentlige navn - er nå ute med sin andre singel «Blah Blah Blah», hentet fra debutalbumet «Animal» som kom tidligere i år.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  
 
LES OGSÅ: Sjekk Pamelas bikinitabbe!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer