Her går det nesten galt

Men Kim Kardashian tok nesten-uhellet med godt humør.

UÆÆH: Vanligvis så elegante Kim Kardashian er her like ved å gjøre en «høyhælte sko-faux pas» - vise at skyhøye hæler faktisk ikke er så lekende lett å spankulere rundt i. Nesten-uhellet fant sted i Los Angeles tidligere denne uken. Foto: All Over Press
UÆÆH: Vanligvis så elegante Kim Kardashian er her like ved å gjøre en «høyhælte sko-faux pas» - vise at skyhøye hæler faktisk ikke er så lekende lett å spankulere rundt i. Nesten-uhellet fant sted i Los Angeles tidligere denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den nyforlovede TV- og sosietetskjendisen Kim Kardashian (30) uttalte for en måned siden at hun håper på å bli gravid med forloveden Kris Humphries (26) om ikke altfor lenge.

Men om den vakre 30-åringen har planer om å følge i de høyhælte skoene til andre gravide Hollywood-damer under et fremtidig svangerskap, får vi håpe at hun klarer å holde seg på beina!

Da Kardashian forlot et forretningsmøte i Los Angeles torsdag, risikerte hun nemlig å skade seg stygt. Årsaken var et par skyhøye plattformsandaler - som den knapt 160 centimeter høye stjernen åpenbart hadde trøbbel med å balansere på.

Skjønnheten var like ved å snuble i de sorte sandalene, men klarte heldigvis å gjenfinne balansen - og slik unngå både et stygt fall og en vrikket eller brukket ankel. Ifølge All Over Press var hælene på de lekre skoene nemlig over 15 centimeter høye.
 
Kardashian tok imidlertid nesten-ulykken med godt humør, og smilte bredt til fotografene mens hun trippet videre - for å være publikum på «So You Think You Can Dance» sammen med venninnen og Pussycat Dolls-grunnleggeren Robin Anton. Det skriver tabloidavisen TheSun.

«På vei inn til en opptak av So You Think You Can Dance! Jeg er så spent!!!» skrev hun på Twitter-profilen sin torsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viser frem sønnen etter 9 måneder   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer