Her går det nesten galt

- Puppen var i ferd med å dette ut. MGP-koristene snakker om sine største scenetabber. Se video!

KORER I MGP: Solveig Andsnes, Ingeborg Sundrehagen Raustøl og May Kristin Kaspersen er de kvinnelige koristene i årets MGP.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
KORER I MGP: Solveig Andsnes, Ingeborg Sundrehagen Raustøl og May Kristin Kaspersen er de kvinnelige koristene i årets MGP. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
MGP-koristene synger og snakker om scenetabber i video nederst i saken!

FLORØ (SEHER.NO):   Det er et imponerende team som står bak artistene når de entrer scenen under de direktesendte delfinalene i årets Melodi Grand Prix.

I tillegg til dansere og band, har flere av deltagerne med seg koristene May Kristin Kaspersen, Ingeborg Sundrehagen Raustøl, Solveig Andsnes, Ulrik Engdahl og Øyvind Boye Løvold i showet.

Det er kun May Kristin, Ulrik og Øyving som har vært med på MGP-sirkuset tidligere, og for Solveig og tidligere "Hotel Cæsar"-stjerne Ingeborg, er det en ny opplelvese å stå på scenen.

Seher.no fikk møte de fem sangstjernene mellom prøvene deres i idrettshallen i Florø lørdag ettermiddag, og både jentene og gutta innrømmet at det er beinhard trening som ligger bak de utallige opptrednene og kostymeskiftene. 

- Vi begynner med øvelser allerede i november, så vi har holdt på en god stund. Det kan være ganske utfordrende med alle kostymeskiftene. Vi kjente særlig på det forrige helg, da vi opptrådde med Åste og Rikke, som vant. Da hadde vi svært kort tid på å skifte, men heldigvis gikk det bra, smiler May Kristin, Ingeborg og Solveig til Seher.no.

Opptrednene til koristene og deltagerne er nøye planlagt og forberedt ned til den minste detalj. Men selv om de gjennomgår flere øvelser i forkant av showene, hender det at det skjer noen uhell underveis. 
 
May Kristin kan blant annet avsløre at hun var svært nær ved å gå på en skikkelig klesbommert under fjorårets norske finale i Oslo Spektrum.

- Det var under pausenummeret med Ingrid Bjørnov. Det skulle være et stort show, og vi har aldri øvd så mye på et nummer før. Det gikk veldig bra hver eneste gjennomkjøring og kostymene lå der de skulle, men så hadde vi et skift midt inne i nummeret, og da hadde vi kjempedårlig tid. Jeg skulle ha på meg en kjole som var veldig dypt utringet både foran og bak, og det var ikke plass til å ha på bh, humrer hun: 

- Men da jeg skulle ta på min kjole var den altfor stor, og da var det bare noen sekunder til vi skulle på. Så de bevegelsene der jeg skulle løfte armene måtte jeg tone ned og så måtte jeg holde kjolen på plass resten av kvelden for at ikke puppen skulle dette ut.

Så du var nær ved å begå en puppeglipp med andre ord?

- Ja, jeg så for meg at mamma og pappa satt hjemme og så på tv og så datteren deres med puppen på snei, ler hun og de andre jentene.

- Det trengs litt puppekontroll i disse kostymene, smiler Ingeborg.

Se klipp fra fjorårets pausenummer her! (ekstern link)

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:   - Jeg er en freak

MGP-koristene synger og snakker om scenetabber i video nedenfor:[obj:media:9312]