Her går det nesten galt for Catherine Zeta-Jones

Vinden sørget for at filmstjernen nesten viste litt for mye på filmpremieren.

SEOGHØR.NO: Det ble nesten et pinlig øyeblikk for skuespiller Catherine Zeta-Jones (46) da hun dukket opp på premieren av filmen «Dad's Army» i London denne uken. 

«Chicago»-stjernen hadde på seg en fotsid, blå kjole med dyp utringning og en lang splitt i siden under filmpremieren.

Hollywood-stjernen så helt fantastisk ut i kreasjonen, men det var like før hun viste mer enn planlagt på grunn av uværet i den britiske hovedstaden.

46-åringen måtte få assistanse for å holde oppe en paraply mens hun sto på den røde løperen, men det var hun selv som måtte ta ansvar for å holde kjolen på plass. 

Se video av Zeta-Jones på den stormfulle røde løperen øverst i saken!

Heldigvis klarte hun jobben som kjoleholder, og kunne forlate den røde løperen uten et pinlig kjoleglipp. 

Saken fortsetter under bildet.

NESTEN-GLIPP: Catherine Zeta-Jones trosset uværet for å delta på filmpremiere i London.  Foto: Xposure
NESTEN-GLIPP: Catherine Zeta-Jones trosset uværet for å delta på filmpremiere i London. Foto: Xposure Vis mer

Fant sammen igjen

Zeta-Jones dukket opp uten ektemannen Michael Douglas (71) på filmpremieren, men det er nok ingen grunn til å bekymre seg over deres ekteskap gjennom 15 år. 

I november beviste skuespillerinnen sin sterke kjærlighet for 71-åringen, da hun delte en kjærlighetserklæring via Instagram på deres 15 års bryllupsdag.

- God bryllupsdag, kjæreste Michael! Jeg elsker livet vårt sammen, dette er for de neste 15! skriver hun i teksten til bildet.

Happy Anniversary dearest Michael! Loving our life together, here's to the next 15!

Et bilde publisert av Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Saken fortsetter nedenfor.

Duoen har imidlertid lagt noen tøffe år bak seg, men etter at de fant tilbake til hverandre i 2014 har forholdet virket sterkere enn noensinne.

Også Michael Douglas har kommet med varme ord om sin vakre kone:

- Catherine er fantastisk. Hun har det bra. Jeg pratet med henne tidligere i dag og fikk akkurat en fantastisk melding fra henne. Jeg er veldig positiv til at vi skal klare å løse opp i dette, sa «Behind the Candelabra»-stjernen i talen sin da han vant en Emmy for filmrollen høsten 2013.

Saken fortsetter under bildet.

15 ÅR SAMMEN: Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas har delt mange år sammen. Bildet er tatt i 2000, samme året paret giftet seg.  Foto: NTB scanpix
15 ÅR SAMMEN: Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas har delt mange år sammen. Bildet er tatt i 2000, samme året paret giftet seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Familielykke

Bruddet deres for omlag tre år siden kom like etter at Michael Douglas hadde kjempet mot kreftsykdom, Catherine Zeta-Jones hadde innrømmet at hun var behandlet for bipolar lidelse, og Michaels sønn Cameron (37) ble dømt til fem års fengsel for narkotikaforbrytelser.

Skuespillerparet, som i dag har to barn sammen, møttes på Deauville filmfestival i Frankrike i 1998 - og det var angivelig kjærlighet ved første blikk mellom dem to. 

- Jeg vil gjerne bli far til dine barn, uttalte «Wall Street»-stjernen den gang ifølge The Telegraph.

Nyttårsaften året etter forlovet de seg. Bryllupet fant sted på Plaza Hotel i New York den 18. november 2000, kun tre måneder etter at sønnen deres Dylan Michael (15) ble født. Våren 2003 fikk paret datteren Carys Zeta (12).

LYKKELIG FAMILIE: Stjerneparet har sønnen Dylan og datteren Carys sammen.  Foto: Xposure
LYKKELIG FAMILIE: Stjerneparet har sønnen Dylan og datteren Carys sammen. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: - De ser lykkeligere ut enn noen gang tidligere