Her går det nesten galt for Catherine Zeta-Jones

Vinden sørget for at filmstjernen nesten viste litt for mye på filmpremieren.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det ble nesten et pinlig øyeblikk for skuespiller Catherine Zeta-Jones (46) da hun dukket opp på premieren av filmen «Dad's Army» i London denne uken. 

«Chicago»-stjernen hadde på seg en fotsid, blå kjole med dyp utringning og en lang splitt i siden under filmpremieren.

Hollywood-stjernen så helt fantastisk ut i kreasjonen, men det var like før hun viste mer enn planlagt på grunn av uværet i den britiske hovedstaden.

46-åringen måtte få assistanse for å holde oppe en paraply mens hun sto på den røde løperen, men det var hun selv som måtte ta ansvar for å holde kjolen på plass. 

Se video av Zeta-Jones på den stormfulle røde løperen øverst i saken!

Heldigvis klarte hun jobben som kjoleholder, og kunne forlate den røde løperen uten et pinlig kjoleglipp. 

Saken fortsetter under bildet.

NESTEN-GLIPP: Catherine Zeta-Jones trosset uværet for å delta på filmpremiere i London.  Foto: Xposure
NESTEN-GLIPP: Catherine Zeta-Jones trosset uværet for å delta på filmpremiere i London. Foto: Xposure Vis mer

Fant sammen igjen

Zeta-Jones dukket opp uten ektemannen Michael Douglas (71) på filmpremieren, men det er nok ingen grunn til å bekymre seg over deres ekteskap gjennom 15 år. 

I november beviste skuespillerinnen sin sterke kjærlighet for 71-åringen, da hun delte en kjærlighetserklæring via Instagram på deres 15 års bryllupsdag.

- God bryllupsdag, kjæreste Michael! Jeg elsker livet vårt sammen, dette er for de neste 15! skriver hun i teksten til bildet.

Happy Anniversary dearest Michael! Loving our life together, here's to the next 15!

Et bilde publisert av Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Saken fortsetter nedenfor.

Duoen har imidlertid lagt noen tøffe år bak seg, men etter at de fant tilbake til hverandre i 2014 har forholdet virket sterkere enn noensinne.

Også Michael Douglas har kommet med varme ord om sin vakre kone:

- Catherine er fantastisk. Hun har det bra. Jeg pratet med henne tidligere i dag og fikk akkurat en fantastisk melding fra henne. Jeg er veldig positiv til at vi skal klare å løse opp i dette, sa «Behind the Candelabra»-stjernen i talen sin da han vant en Emmy for filmrollen høsten 2013.

Saken fortsetter under bildet.

15 ÅR SAMMEN: Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas har delt mange år sammen. Bildet er tatt i 2000, samme året paret giftet seg.  Foto: NTB scanpix
15 ÅR SAMMEN: Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas har delt mange år sammen. Bildet er tatt i 2000, samme året paret giftet seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Familielykke

Bruddet deres for omlag tre år siden kom like etter at Michael Douglas hadde kjempet mot kreftsykdom, Catherine Zeta-Jones hadde innrømmet at hun var behandlet for bipolar lidelse, og Michaels sønn Cameron (37) ble dømt til fem års fengsel for narkotikaforbrytelser.

Skuespillerparet, som i dag har to barn sammen, møttes på Deauville filmfestival i Frankrike i 1998 - og det var angivelig kjærlighet ved første blikk mellom dem to. 

- Jeg vil gjerne bli far til dine barn, uttalte «Wall Street»-stjernen den gang ifølge The Telegraph.

Nyttårsaften året etter forlovet de seg. Bryllupet fant sted på Plaza Hotel i New York den 18. november 2000, kun tre måneder etter at sønnen deres Dylan Michael (15) ble født. Våren 2003 fikk paret datteren Carys Zeta (12).

LYKKELIG FAMILIE: Stjerneparet har sønnen Dylan og datteren Carys sammen.  Foto: Xposure
LYKKELIG FAMILIE: Stjerneparet har sønnen Dylan og datteren Carys sammen. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: - De ser lykkeligere ut enn noen gang tidligere 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer