Vis mer

Her går det nesten galt for Adele

Kveldens store prisvinner var nær en kjoleglipp under årets Brit Awards.

Publisert

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld gikk prisutdelingen Brit Awards 2016 i London av stabelen, og stjernene kjempet om glansen på den røde løperen.

Den britiske sangstjernen Adele Adkins (27) ble kveldens store prisvinner, men det var også en annen ting gullstrupen vakte oppsikt for. 

Adele var fantastisk vakker i en fotsid rød kjole fra det luksuriøse designmerket Giambattista Valli. Kjolen var utringet, og ved flere øyeblikk så det ut som brystene skulle falle ut av kjolen.

Den talentfulle sangstjernen klarte imidlertid å holde alt på plass og strålte og smilte foran pressekorpset på den røde løperen. 

Saken fortsetter nedenfor. 

Gråtkvalt på scenen

Det ble også en emosjonell kveld for sangstjernen. Adele klarte nemlig ikke å holde tårene tilbake da hun måtte entre scenen hele fire ganger for å ta imot prisene for «beste britisk kvinnelige artist», «beste britiske single», «årets britiske album» og «global suksess».

I den tårevåte takketalen åpnet sangfuglen seg om kjæresten Simon Konecki (41) og sønnen Angelo (3).

- Takk til alle mine fans. Jeg ønsker også å si takk til kjæresten min - unnskyld om du blir flau. Jeg er så heldig som har deg som støtter meg. Takk til min vakre sønn, som er min livs store kjærlighet. Denne er til deg, peanøtt! 

Saken fortsetter under bildet. 

Vis mer

Hett på scenen

En annen stjerne som vakte oppmerksomhet under den kjendistunge kvelden var superstjernen Rihanna (28). Popsangeren er for tiden aktuell med albumet «ANTI», og var blant artistene som opptrådte under prisutdelingen.

Med seg på scenen hadde hun artist Drake (29), og det ble mildt sagt het stemning mellom duoen mens de fremførte låten «Work».

Rihanna, som hadde på seg en hvit frynsebukse, ristet løs på scenen og «twerket» (gned rumpa mot skrittet hans, red.anm) inntil «Hotline Bling»-sangeren. 

Se video fra opptredenen her:

Her er årets Brit Awards-vinnere:

Beste britisk mannlige soloartist:
James Bay

Beste britisk kvinnelige soloartist:
Adele

Beste britiske gruppe:
Coldplay

Beste britiske gjennombrudd:
Catfish and the Bottlemen

Beste britiske single:
Adele - Hello

Årets britiske album:
Adele - 25

Årets britiske musikkvideo:
One Direction - Drag Me Down

Beste internasjonalt mannlige artist: 
Justin Bieber

Beste internasjonalt kvinnelig artist:
Björk

Beste internasjonale gruppe:
Tame Impala

Critics' Choice:
Jack Garratt

BRITs Global Sucsess Award:
Adele

Brit Icon Award:
David Bowie

LES OGSÅ: Tidenes vakreste Oscar-kjoler 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer