«Paradise Hotel» 2018:

Her går det helt i svart for «Paradise»-Julie

- Jeg mistet kontrollen.

LETTET: Det ble en fuktig avslutning på torsdagens parseremoni. Leo Faa og Kristian Jarland gjester begge denne ukas «Pærra-preik, og forteller hva som skjedde. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Vis mer

(Se og Hør): «Paradise Hotel»-avskjeder forløper sjelden uten dramatikk, og kveldens episode var intet unntak - for å si det mildt.

Allerede før det ble kjent hvilken deltaker som måtte forlate tv-hotellet på tampen av den sjette uka, det som vanligvis pleier å være spenningspunktet, sørget like greit Julie Grindbakken (21) for å kuppe hele showet. I alle fall for en stund.

Eller som hun sier det selv i dag, overfor Se og Hør:

- Jeg tror det ble veldig god tv.

PÆRRA-PREIK: Leo Faa og Kristian Jarland gjester begge denne ukas «Pærra-preik». De forteller om en tårevåt parseremoni, klining på TV, og tilbakemeldinger fra seerne. Vis mer

- Fikk sjokk

Grindbakken blir nemlig tatt fullstendig på senga når «Paradise»-nykommeren Anders Solbakken Risborg stiller seg bak henne under torsdagens parseremoni. Solbakken Risborg har en såkalt «fredning», og er dermed låst til Grindbakken som partner.

Det var ikke en del av 21-åringens plan.

Saken fortsetter under.

DÅRLIG STEMNING: Slik reagerer Julie Grindbakken når Anders Solbakken Risborg stiller seg bak henne. Foto: TV3
DÅRLIG STEMNING: Slik reagerer Julie Grindbakken når Anders Solbakken Risborg stiller seg bak henne. Foto: TV3 Vis mer

- Nei, Kristian (Jarland) skulle stille seg bak meg, og så skulle jeg velge ham. Jeg fikk sjokk, forteller hun.

I ekte «Paradise»-stil skal mannen eller kvinnen som velger partner under parseremoniene, bekrefte valget ved å kysse vedkommende på kinnet. Grindbakken svarte derimot med å trekke seg unna, før hun skjeller ut Solbakken Risborg foran åpent kamera.

KNUST: Julie Grindbakken bryter ut i tårer under torsdagens parseremoni, og fortsetter å gråte gjennom resten av episoden. Foto: TV3
KNUST: Julie Grindbakken bryter ut i tårer under torsdagens parseremoni, og fortsetter å gråte gjennom resten av episoden. Foto: TV3 Vis mer

Og da det ble klart at nettopp partneren hun ville stå med, Kristian Jarland (22), måtte pakke kofferten, kom tårene. Eller hulkinga, rettere sagt.

- Jeg husker at jeg var veldig lei meg, og mistet derfor kontrollen på følelsene mine. Kristian var en trygghet for meg der inne, og en fyr jeg hadde blitt veldig glad i. Jeg følte jeg plutselig helt tom, sier Grindbakken.

De to hadde for øvrig sex allerede under sin første kveld på hotellet.

Saken fortsetter under.

HET NATT: Kristian og Julie fant god kjemi første kvelden på Paradise Hotel, men synes selv det er helt naturlig. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

Ikke bitter i dag
21-åringen påpeker at hun ler av situasjonen i dag.

- Man er i en boble der inne, og alt blir veldig forsterket. Også følelser. Der og da føles det ut som jorda går under, men så kommer man over det, sier hun, og legger til:

- Jeg forstår selvfølgelig valget til Anders, og er overhodet ikke bitter. Vi ble fort venner igjen, og snakker sammen i dag.

- Hva med Kristian?

- He-he. Jeg er kjempeglad i Kristian, men det har aldri vært noen romantiske følelser involvert, forsikrer hun.

Lettet

Kristian Jarland forteller til Se og Hør at han synes det var vemodig, men fint å se Grindbakkens tårevåte reaksjon.

- At hun viser så sterke følelser når jeg sjekker ut, er en fin ting. Det betyr at hun bryr seg, sier han.

Og selv om Jarland var den som måtte forlate «Paradise Hotel» i torsdagens episode, var det på tide å reise hjem, mener han.

- Man blir helt hjernevasket der inne, og tenker så mye at det svir i hjernen. Det var egentlig bare deilig å få bekreftet at jeg skulle hjem, sier han.

Kristian Jarland snakker mer om sitt «Paradise»-opphold i ukas «Pærra-preik», der han er gjest sammen med meddeltaker Leo Faa (se video lenger opp i saken).

LES OGSÅ: Går i strupen på de andre «Paradise»-jentene

SER PÅ MED MAMMA: Julie Grindbakken er en av de mest omtalte deltakerne på «Paradise Hotel» i år, og hadde blant annet sex allerede første natta. I denne ukas «Pærra-preik» forteller Kristiansand-jenta at hun ser på realityprogrammet sammen med moren sin. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/rJ... Vis mer