Her går det helt i stå for «Ylvis»-Vegard

Da Vegard Ylvisåker endelig fikk lov til å fortelle, gikk det fullstendig i surr for moromannen. Se video!

SEOGHØR.NO: Brødrene Bård (31) og Vegard Ylvisåker (34) er snart aktuelle med den tredje sesongen av «I kveld med Ylvis» på TVNorge.

Men da Seoghør.no møtte moromennene på TVNorges høstlansering torsdag, hadde Vegard problemer med å skille de mange, suksessrike programmene deres fra hverandre.

Da 34-åringen skulle fortelle Seoghør.nos reporter om det tøffeste som har skjedd under årets «I kveld med Ylvis»-innspilling, fikk han både Bård og Calle Hellevang-Larsen (35), som er tilbake i høstens sesong, til å sperre opp øynene.

- Husker dere da vi knuste den bilruten, og skrudde på viften, slik at vi fikk glasset rett i øynene? Dét var tøft, forteller Vegard ivrig.

- Men det var jo i fjor! Til sesong to! Jesus Christ, utbryter Bård og går, mens «Raske menn»-Calle knekker sammen i latter.
 
Se det morsomme opptrinnet fra cirka 02:05 minutter ut i videoen øverst i saken!

Det er imidlertid kanskje ikke så rart at det gikk litt i stå for Ylvis den eldre.

Han ble nemlig fullstendig overkjørt av sine to makkere under nesten hele intervjuet, så da han endelig kom til orde skulle det vel bare mangle at han ble litt overivrig?

I videovinduet øverst i saken kan du dessuten se Vegard, Bård og Calle snakke om rus, det å skade seg på sett og mye annet moro!

LES OGSÅ: Alpakkaen gjør fra sge på hotellgulvet