RULLET RUNDT: Det så dramatisk ut når Benedicte Unhjem Johansen ruller rundt med bilen i mandagens episode av "71 grader nord". Foto: TVNorge
RULLET RUNDT: Det så dramatisk ut når Benedicte Unhjem Johansen ruller rundt med bilen i mandagens episode av "71 grader nord". Foto: TVNorgeVis mer

Her går det helt galt

- Det var dét livet, var det første "71 grader nord"-deltageren tenkte.

SEHER.NO: Mandag er det duket for enda en episode av "71 grader nord", og nok en gang må deltagerne gjøre opp om hvem som får fortsette i programmet og hvem som må reise hjem. Samtidig holder det denne gangen på å gå virkelig galt for én av deltagerne når det koker som verst.

Inge Dulin var mannen som på noe overraskende vis måtte forlate konkurransen sist uke. Denne uka når dramatikken derimot et foreløpig høydepunkt når deltagerne skal konkurrere om frikort - og dermed immunitet mot å bli stemt ut av programmet.

Mandagens frikortkonkurranse går av stabelen på bilbanen, nærmere bestemt en bilcrossbane. Og for Benedicte Unhjem Johansen (35) blir konkurransen ikke helt hva hun hadde ventet.

- Det ironiske er at jeg - før vi skulle kjøre - spurte om det var mulig å rulle rundt med disse bilene. Da fikk jeg beskjed om at "nei, det er ikke mulig - uansett hvor mye du måtte prøve". Akkurat det var vel ikke helt riktig, sier Benedicte Unhjem Johansen til Seher.no.

For det var nettopp dette som skjedde med "71 grader nord"-deltageren. I en sving kjørte hun på en blokk, noe som resulterte i at 35-åringen mistet kontrollen på bilen og rullet rundt i høy hastighet.

- Det skjedde utrolig fort, og jeg kan jo ikke si annet enn at det er første gangen jeg har rullet rundt med en bil på denne måten. Jeg var rimelig forskrekket da jeg kom til meg selv, sier hun.

Hvem tror du ryker ut av mandagens "71 grader nord"? Ta avstemmingen til høyre!

Forskrekket eller ei. Det som i hvert fall er sikkert er at Benedicte så rimelig fortumlet ut da bilen plutselig lå rolig. Til alt hell landet bilen på hjulene - og ikke på taket.

- Ja, det var flaks - bilen kunne jo landet på taket. Selv husker jeg at bilen rullet, landet - og at jeg tenkte "heldigvis, hodet mitt er på plass". Det gikk veldig fort, og det første jeg tenkte var "det var dét livet". Men etterpå var det ikke så ille - da syntes jeg hele hendelsen var "dritkul", forteller hun.

I september skrev Seher.no om samme Benedicte, som kollapset under innspillingen av den populære TVNorge-realityen. Men selv vil hun ikke kalle noen av episodene for veldig dramatiske.

- Nei, det var ikke det. Det skjedde fort og man får et lite sjokk. Men når man puster ordentlig i noen sekunder, skjønner man at det ikke var så veldig farlig, sier hun til Seher.no.

"71 grader nord" ser du på TVNorge mandag klokka 20.00.

Har du et tips om "71 grader nord"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Hadde du turt dette?