SLO SEG: Kanye West fikk trøst av sin gravide kjæreste Kim Kardashian etter at han kræsjet inn i et gateskilt i Los Angeles fredag. Rapperen var uoppmerksom da han forsøkte å unngå de oppmøtte paparazziene. Foto: All Over Press
SLO SEG: Kanye West fikk trøst av sin gravide kjæreste Kim Kardashian etter at han kræsjet inn i et gateskilt i Los Angeles fredag. Rapperen var uoppmerksom da han forsøkte å unngå de oppmøtte paparazziene. Foto: All Over PressVis mer

Her går det helt galt for Kanye

Stanget inn i gateskilt mens han og Kim Kardashian prøvde å unngå fotografene på husjakt. Se video!

SEOGHØR.NO: Havnet på kant med gateskilt!

De vordende forldrene Kanye West (35) og Kim Kardashian (32) er blant Hollywoods mest profilerte par, noe som kan by på utfordringer når man forsøker å få litt privatliv.

På vei ut fra et parkeringshus og til en restaurant i Los Angeles fredag, ble paret møtt av en skokk paparazzier som ville fotografere parets utflukt. Kanye, som har lite til overs for fotografer, forsøkte å unngå kameralinsene ved å resolutt stirre ned i bakkens mens han leide Kim mot restauranten.

Men rapperen ble dermed ute av stand til å se hvor han gikk - noe som førte til at han stanget rett inn i et gateskilt! Det melder TMZ.

35-åringen krøket seg sammen og støttet seg mot kneet mens han tok seg til pannen med den andre hånden. Han kom med et lavt smerteskrik mens kjæresten forsøkte å hjelpe ham, og fotografene ropte «oi, Kanye, går det bra?».

«Stronger»-sangeren lot seg imidlertid ikke vippe av pinnen lenge, og raste mot paparazziene mens han utbrøt:

- Slutt å ta bilder av meg, for f**n!, før han med et olmt blikk gikk inn på restauranten sammen med Kim.

Ifølge RadarOnline kom rap-stjernen ut på gata igjen like etterpå for å fortsette utskjellingen av fotografene. Han og Kim Kardashian skal ha befunnet seg i Bel Air fredag for å lete etter en eiendom til sin lille familie.

TMZ og Splash filmet hele opptrinnet - videoen kan du se selv nedenfor!


LES OGSÅ: Aylar møtte ukjent søster