<strong>PUPPEGLIPP:</strong> Courteney Cox viser litt for mye på stranden i St. Barts.  Foto: All Over Press
PUPPEGLIPP: Courteney Cox viser litt for mye på stranden i St. Barts. Foto: All Over Press Vis mer

Her går det helt galt for Courteney Cox

Avslørte litt for mye på stranden. Og nå kobles hun til nok en motspiller.

Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial nederst i saken!
 
SEHER.NO: Etter bruddet med David Arquette ble Courteney Cox (46) koblet til «Cougar Town»-motspilleren Brian Van Holt. Nå blir hun imidlertid koblet til en annen av kollegaene i serien, Josh Hopkins (40).

For tiden er de to nemlig på ferie på idylliske St Barts i Karibien. Selv insisterer Courteney på at de to bare er gode venner, men Hopkins far skulle gjerne se at de to fant sammen.

- Jeg ville godkjent det. De er begge veldig attraktive mennesker, sier faren Larry Hopkins, som er kongressmann fra Kentucky til Radaronline.com.

- Jeg vet at han liker henne og er veldig glad i henne. Han har sagt hun er en veldig snill person. Hvis han godkjenner henne, vil jeg godkjenne henne, sier faren.

De to motspillerne så ut til å stortrives i vannet sammen, og da Courteney var så uheldig med bikinien at hun viste fra brystvorten for fotografene, bare lo de av puppeglippen.

Øyevitner har ifølge Daily Mail fortalt at de to har holdt hender etter at kameraene har stoppet under innspilling av TV-serien. Men en kilde nær Hopkins mener de to bare er gode venner.

- Forholdet deres er bare platonisk. De er på gruppeferie. Hun står nær sine skuespillerkollegaer. Hun har vært slik siden «Friends»-tiden. Men det skjer ikke noe mer mellom dem, insisterer kilden.

Cox sin datter Coco var også med på turen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik ser Friends-stjernene ut i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer