SAG Awards:

Her går det galt

Selena Gomez måtte få en hjelpende hånd på rød løper.

RØD LØPER: Selena Gomez poserte for fotografene. Så gikk det galt. Se flere bilder nedenfor. Foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / NTB
RØD LØPER: Selena Gomez poserte for fotografene. Så gikk det galt. Se flere bilder nedenfor. Foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

De siste åra har det av naturlige årsaker blitt arrangert langt færre røde løpere enn det vanligvis blir - grunnet coronapandemien. Natt til mandag var det imidlertid duket for SAG Awards i USA, hvor flere av verdens største stjerner var samlet.

At det var lenge siden rød løper ble kanskje ekstra tydelig for «Only Murders in the Building»-stjernen Selena Gomez (29).

Falt

I en svart kreasjon fra Oscar de la Renta poserte hun nemlig for de oppmøtte fotografene. Det hun kanskje ikke hadde sett for seg, var at de skulle få flere blinkskudd av henne mens det gikk galt på rød løper.

De siste timene har det nemlig florert med bilder av Gomez i utenlandsk presse, og spesielt bildene hvor hun faller og må hjelpes opp fra gulvet, går sin seiersgang, skriver blant andre Page Six.

Hylles

De svarte hælene, som hun hadde på da det gikk galt, droppet hun litt seinere i natt da hun skulle dele ut pris. Hendelsen har naturligvis fått enorm oppmerksomhet.

«Selena som går barbent foran noen av de største kjendisene er faktisk det meste Selena Gomez-aktige hun kunne gjøre», skriver en person i sosiale medier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer