Ben Affleck:

Her går det galt

En uheldig glipp fra Ben Affleck går sin seiersgang i sosiale medier.

OPS: Dette bildet av Ben Affleck har fått mye oppmerksomhet de siste dagene. Ser du hvorfor? Foto: Backgrid USA / NTB
OPS: Dette bildet av Ben Affleck har fått mye oppmerksomhet de siste dagene. Ser du hvorfor? Foto: Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

Forhold i stjernebyen Hollywood ryker tilsynelatende like fort som turister kommer og går - eller så varer de evig.

Det er med andre ord ikke alltid like lett å holde seg oppdatert på hvem som er sammen med hvem, men forrige uke nådde imidlertid nyheten om at «Batman»-stjernen Ben Affleck (48) og kjæresten Ana de Armas (32) skal ha gått hver til sitt verdenspressen.

OVER OG UT: Ben og Ana skal ha gått hver til sitt etter nesten ett år sammen. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB
OVER OG UT: Ben og Ana skal ha gått hver til sitt etter nesten ett år sammen. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB Vis mer

Bruddryktene fikk særlig fart på seg etter at en pappfigur av Ana, som skal ha stått hjemme hos Ben, ble sett kastet i søpla.

Duoen, som har vært sammen det siste året, har foreløpig ikke uttalt seg om hva som er ståa mellom dem, men kilder hevder at det angivelige eksparet fremdeles har tett kontakt.

Med rumpa bar

I disse dager er det imidlertid ikke bruddryktene som får størst oppmerksomhet i den kulørte delen av pressen. Det er det heller nye bilder av Ben Affleck som gjør. Nylig ble nemlig blinkskudd av ham med hendene fulle, bokstavelig talt, foreviget.

GIR ALT: De fleste av oss har gjort alt for å kun måtte gå én tur. Det kan det se ut til at Ben prøvde på også, men de færreste av oss blir fotografert mens vi sliter. Foto: Backgrid USA / NTB
GIR ALT: De fleste av oss har gjort alt for å kun måtte gå én tur. Det kan det se ut til at Ben prøvde på også, men de færreste av oss blir fotografert mens vi sliter. Foto: Backgrid USA / NTB Vis mer

Utenfor sitt hjem i Los Angeles bar han flere pakker og en kaffe, og det kan se ut til at stjernen slet med å få med seg alt pikkpakket, samtidig som han måtte få opp døren for å komme seg inn.

Det som imidlertid har fanget fansens oppmerksomhet, er detaljen i bildet, hvor 48-åringen viser mer enn det som trolig var planlagt.

Idet han bøyer seg ned for å få med seg alle pakkene sørger nemlig rumpesprekken for å få litt kameratid, noe som senere har blitt dokumentert hos flere nettsteder.

TITTEI: Da skuespilleren skulle få med seg alt inn var det noe annet som fikk litt ekstra kameratid. Foto: Backgrid USA / NTB
TITTEI: Da skuespilleren skulle få med seg alt inn var det noe annet som fikk litt ekstra kameratid. Foto: Backgrid USA / NTB Vis mer

Bruddrykter

Selv har han holdt seg taus om bildene som florerer i sosiale medier. Skuespilleren har som nevnt heller ikke kommentert bruddryktene med Ana.

- Ben er ikke sammen med Ana lenger. Hun har gjort det slutt. Forholdet deres var komplisert. Ana ønsker ikke å bo i Los Angeles, mens Ben har barna sine her og kan derfor ikke flytte, fortalte derimot en kilde til People.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

En annen kilde hevdet derimot at bruddet var gjensidig.

- De ble enige om dette og de er fremdeles venner. De er på ulike steder i livet, men det er mye kjærlighet og respekt mellom dem. Ben fortsetter å jobbe med seg selv. Han har tre jobber han skal i gang med og han er en oppofrende far hjemme. Begge er fornøyde med hvor de er i livene sine, påsto kilden.

Selv om stjerneduoen i skrivende stund har til gode å kommentere hva som er status dem imellom, har Bens yngre bror Casey Affleck (45) valgt å uttale seg:

- Jeg vet egentlig ikke om de har brutt med hverandre for godt eller hvordan det er. Det må de nesten svare på selv, fortalte han Entertainment Tonight tidligere denne uken.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Duoen forelsket seg på settet til den kommende thrilleren «Deep Water», men skal altså etter alt å dømme ha valgt å gå hver til sitt etter nesten ett år sammen.

LES OGSÅ: Brudd etter elleve år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer