«Skal vi danse»

Her går det galt

Slutten på dansen gikk ikke helt som den skulle.

GIKK GALT: Andreas Wahl måtte danse tomhendt på slutten av nummeret. Foto: TV 2
GIKK GALT: Andreas Wahl måtte danse tomhendt på slutten av nummeret. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under lørdagens sending av «Skal vi danse» ønsket tv-profil Andreas Wahl og Mai Mentzoni å dedikere dansen til somrene førstnevnte jobbet i Bø Sommarland som ung.

- Jeg var underholdningsartist i tenåra, noe som er en litt mindre kjent side av meg. Mye startet da jeg begynte å jobbe der, sa han til Se og Hør før dansen, og fortsatte:

- Jeg er veldig nerd på fornøyelsesparker, og et sånt sted passet meg midt i blinken. Jeg hadde min første sommer der som 14-åring, og jeg ble i elleve sesonger. Det har vært formativt for meg.

- Trylla den bort

Duoen hadde laget et show til «Sing With a Swing» av DKS, men på slutten får tv-seerne se at ikke alt gikk helt som det skulle. For mens Mentzoni avslutter dansenummeret med en tryllestav i hånda, dukker Wahl sin aldri opp.

- Var det meninga at du skulle danse uten stokk på slutten der, jeg mener å ha sett deg også med stokk på prøvene på slutten?, spør programleder Anders Hoff.

- Nei, det var ikke helt meningen, svarer han.

- TRYLLA DEN BORT: Både Mai og Andreas hadde stokk under generalprøven. Slik ble det ikke da de danset direkte. Foto: Thomas Andersen / TV 2
- TRYLLA DEN BORT: Både Mai og Andreas hadde stokk under generalprøven. Slik ble det ikke da de danset direkte. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

- Vi trylla den bort, skyter Mentzoni raskt inn.

Wahl forteller videre at når man tryller, så tryller noen ting litt på egen hånd.

Duoen fikk 36 dommerpoeng for sin Quickstep lørdag kveld.

Favoritt

Hadde det ikke vært for «Skal vi danse», hadde tvilsomt vitenskapsmann Andreas Wahl ikledd seg paljetter på en parkett. Fysikeren og tv-profilen har blitt et kjent fjes for mange, men det er gjerne iført vernebriller eller i dialog med forskere han har vært mest synlig.

KNAS: Etter en fantastisk «Skal vi danse»-premiere for Synnøve Skarbø, har det vært en treningsuke med uventede komplikasjoner. Vis mer

Søsknene hans har opp gjennom livet vært gode dansere, men han har aldri selv vært den personen som har dratt i gang dansegulvet.

- Jeg har danset, men det har vært i de sene nattetimer etter noen øl, flirte han til Se og Hør før lørdagens sending.

Han avkreftet også at deltakelsen er i forbindelse med en kommende episode av «Folkeopplysningen» på NRK, men sa samtidig at han kan si hva han vil om det uten at ryktene om akkurat det stanser.

Han er ikke spesielt sjenert, men dans har bare aldri vært hans greie. Det har riktignok endret seg de siste månedene. Wahl er nemlig blant årets favoritter, og ligger særdeles godt an på oddsen. Det hadde han ikke sett for seg da han takket ja.

- Det er veldig gøy å føle at vi får det til, og tilbakemeldingene har vært hyggelige. Det var et par stykker som sa tydelig fra at de sluttet å følge meg da jeg kunngjorde at jeg skulle være med, men det virker som flertallet synes det er overraskende, sa han.

LES OGSÅ: - Vasket bort synder

GOD KJEMI: Nathan «Nate» Kahungu og dansepartneren Helene Spilling har fått mye oppmerksomhet i forkant av «Skal vi danse»-premieren. Video: Rød Løper Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer