Sondre Justad:

Her går det galt under konserten

- Blåmerker er det nok av.

FALT: Under en opptreden på Giske i helga, falt artist Sondre Justad ned fra en stige han pleier å ha med på konsertene sine. Det ble en vond affære. Video: Kine Vik Vis mer
Publisert

I disse dager arrangeres det flerfoldige festivaler rundt om i det ganske land, og i helgen var det duket for blant annet Palmesus og Sommerfesten på Giske.

På sistnevnte festival spilte ingen ringere enn Sondre Justad (27), som for tiden er aktuell med sitt andre album. «Norsk pops wonderboy», som han tidligere er blitt beskrevet som, gjør ofte mye ut av seg på konsertene sine, og er ikke ukjent med å bruke rekvisitter.

Det er derimot ikke alltid at det går etter planen. Da Justad, midt blant publikum, forsøkte å klatre opp en stige lørdag kveld, gikk ting galt. Han falt ned med hodet først, og det er bare et under at ting gikk så bra som det gjorde.

- Trilla rundt

Sunnmørsposten var først med å omtale saken i Norge, men Justad har også delt bilder fra hendelsen på Instagram. Bildeserien er en rekke skjermdump fra en video, der man bilde for bilde kan se artistens fall mot bakken.

Se videoen øverst i saken!

Bildeserien avsluttes av at en forskremt fan titter inn i kameraet, åpenbart skremt av hva som har foregått. Til Se og Hør forteller artisten at det gikk litt fort i svingene da han skulle gjennomføre stigetrikset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer