«Farmen kjendis»:

Her går det galt: Røper skjult skade

Marna Haugen holdt detalj skjult for de andre «Farmen kjendis»-deltakerne.

SEMIFINALE: Det var Marna Haugen og Øyunn Krogh som kjempet om den siste finaleplassen i «Farmen kjendis». Foto: TV 2
SEMIFINALE: Det var Marna Haugen og Øyunn Krogh som kjempet om den siste finaleplassen i «Farmen kjendis». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble hit, men ikke lenger for influenser og blogger Marna Haugen (40). Hun måtte søndag kveld ta til takke med det noen kanskje vil beskrive som den sure tredjeplassen i «Farmen kjendis».

Hun konkurrerte om den siste finaleplassen mot tidligere «Sommerhytta»-vinner Øyunn Krogh (26) i melkespann, men måtte altså se seg slått på målstreken.

- Jeg aner ikke hva som skjedde, jeg kunne stått mye lenger smertemessig, men musklene mine bare sluttet å lystre. Det er det rareste jeg har vært med på, sier hun i episoden etter exiten.

Haugen kom inn på «Farmen kjendis», etter å ha vunnet sidekonkurransen «Torpet».

UTE: Øyunn Krogh med finalekniven etter siste semifinaleøvelse. Foto: Alex Iversen/TV 2
UTE: Øyunn Krogh med finalekniven etter siste semifinaleøvelse. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

- Og så kom jeg meg nesten til finalen. Det er kult, det. Jeg er så stolt av meg selv og så happy. Jeg er så sykt happy for at jeg var med på dette her. Dette er et minne for livet, fortsetter hun.

Når Se og Hør snakker med henne ser hun heller ikke på tredjeplassen som noe surt i det hele tatt.

- Jeg merket ikke melkesyren, sier hun, men røper at hun holdt en annen detalj skjult for de andre deltakerne under hele oppholdet.

- Jeg hadde jo en skulderskade inne på «Torpet» som jeg fikk behandling for. Jeg fikk en betennelse som ble verre fordi jeg ikke fikk ro, fortsetter hun.

STYGT SKADD: Under «Farmen Kjendis» aller siste ordinære tvekamp denne sesongen, klarer en av deltakerne å skade seg stygt etter tvekampen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Angrer ikke

Ifølge 40-åringen fikk hun betennelsesdepende behandling under oppholdet.

- Det hadde gått seg ganske til i løpet av oppholdet, men jeg visste jeg hadde en skulder som ikke ville like melkespann. Men jeg holdt det jo for guds skyld for meg selv, påpeker hun.

GA ALT: Marna Haugen sto i øvelsen helt til krampen tok henne. Foto: TV 2
GA ALT: Marna Haugen sto i øvelsen helt til krampen tok henne. Foto: TV 2 Vis mer

- Angrer du i dag på at du holdt skaden skjult?

- Nei, er du gal. Da er man et lett mål og er fugleungen som blir dyttet ut av redet. Jeg ville ikke gi Øyunn noe form for følelse av overtak. Men jeg tenkte at «melkespann er det verste som kan skje».

Haugen hadde gjennom hele oppholdet gjort alt for å unngå å havne i en melkespannkonkurranse.

- Jeg latet jo som at jeg var så god i den øvelsen, og løy om at jeg vant den inne på «Torpet».

Det blir full klinsj mellom Øyunn Krogh og Niklas Baarli etter førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

Den hvite løgnen dro hun for å skjerme seg selv fra øvelsen hvis hun på et tidspunkt skulle bli valgt som førstekjempe. Hun roser også produksjonen, som ikke avslørte henne.

- De er jo kjempegreie, de er så diskré. Det er jo en privatsak når det kommer til medisiner og sånn, så de fikk jeg i papirposer, sier hun, og forteller at hun tok medisinene i det skjulte.

Overprestert

Selv om hun gjennom oppholdet ble bedre i skulderen, forteller influenseren at det var vondt å utføre den siste semifinaleoppgaven.

- Vondt gjorde det ja, men jeg tenkte at jeg fader meg skulle stå helt til krampen tok meg. Og det gjorde jeg, påpeker hun.

- Armen lystret ikke, det var ingen kontakt. Muskulaturen stoppet. Men jeg er kjempefornøyd. Hadde jeg ikke fått krampe kunne jeg stått lenger, men Øyunn kunne nok også stått mye lenger.

GÅRDSROMANSE: Det kommer i små drypp, men nå letter Isak Dreyer og Sophie Elise litt mer på hvordan forhold de egentlig fikk inne på «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

- Var det bittert å ryke ut så tett på finalen?

- Nei, jeg ga meg med et smil og gikk ut med flagget til topps. Jeg var så fornøyd med første øvelse hvor jeg nesten slo Isak (Isak Dreyer journ.anm), svarer hun, og fortsetter:

- Jeg tenkte at jeg har overprestert hele veien. Jeg ga meg ikke uten en god kamp og jeg leverte en skikkelig kamp til slutt. Jeg var bare kjempefornøyd, så det er ikke surt eller bittert i det hele tatt.

Nakenbadet

Hun kan også avsløre at hun før semifinalen ladet opp med å møte sin egen frykt. 40-åringen gikk med det ut av deltakelsen med en personlig seier i sekken.

- Før semifinalen så tenkte jeg at dette handler om å møte frykt - jeg er bare nødt til å møte meg selv. En ting jeg er redd for er svart vann. Så jeg gikk alene ned til vannet, forklarer hun, og fortsetter:

INGEN STJELING: «Farmen Kjendis» har denne uka tatt grep om tidligere stjeling på markedet. Video: Rød Løper Vis mer

- Kamera ville være med, men dette ville jeg gjøre selv. Så jeg kledde av meg, hoppet kliss naken uti og kom meg på land uten å bli redd.

Om det er Øyunn Krogh eller Isak Dreyer (27) som vinner «Farmen kjendis», avgjøres senere søndag kveld.

- De som står i finalen er to jævler som har jobbet for dette her, mener Haugen.

LES OGSÅ: Røper nytt prosjekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer