<strong>FIKK PANIKK:</strong> Her innser Aimee Teegarden at hun har litt for mye av seg selv med fotografene under søndagens MTV Movie Awards. Foto: All Over
FIKK PANIKK: Her innser Aimee Teegarden at hun har litt for mye av seg selv med fotografene under søndagens MTV Movie Awards. Foto: All Over Vis mer

Her går det galt på MTV-løperen

Plutselig viste filmstjernen ganske mye mer enn planlagt...

Publisert
Sist oppdatert
Se alle kjendiskjolene fra MTV-showet nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Aimee Teegarden (20) er en av Hollywoods mest lovende unge filmstjerner, etter roller i TV-serien «90210» og «Skrik 4».

Men søndag gikk ikke alt etter planen da kjolen spilte den unge skuespilleren et kraftig puss under oppvarmingen til prisutdelingen MTV Movie Awards.

Midt foran kameralinsene til hundrevis av fotogfrafer, skled hennes fargerike kjole fra merket Alice+Olivia opp, og blottet undertøyet hennes for tilskuerne!

En snarrådig Aimee prøvde så godt hun kunne å dekke seg til med en hånd, før hun klarte å få antrekket tilbake til normal posisjon.

Aimee tok imidlertid klestabben med et smil, og fortsatte å smile til de fremmøtte, før hun gikk inn til TV-showet, som endte med storeslem for filmen «Twilight: Eclipse».

Se alle kjendiskjolene fra MTV-showet nederst i artikkelen!

 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Slik avkrefter hun babyryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer